Total Body Coach tečaj – Za one koji žele postati vrhunski fitness treneri!

Fitness 26.04.2013 16:40h Autor:

Total Body Coach treneri i polaznici

Vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić i Tomislav Dolušić, pokrenuli su prije 6 mjeseci jedinstveni fitness projekt – TOTAL BODY COACH – koji se sastoji od jedinstvenog tečaja za fitness trenere i originalnih TBC programa.

Kome je TBC tečaj namijenjen?

Svim punoljetnim fitness entuzijastima, rekreativcima, studentima, trenerima, ali i svima koji žele značajno unaprijediti razinu svog znanja o fitnessu. Polaznici mogu savladati osnovna i napredna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera. Naučit će kako stečeno znanje kvalitetno prenijeti na svoje članove, tj. klijente.

Pored Marina Bašića i Tomislava Dolušića, predavači su još izuzetni treneri poput Saše Grošića i Barbare Horvat, uz podršku cijelog TBC tima.

Provedba tečaja

Postoje tri stupnja Total Body Coach tečaja. Svaki stupanj zastupljen je sa osam tematskih cjelina i provedi se u formi vikend seminara (subota i nedjelja od 9 do 17 sati) te deset sati individualne prakse za svakog polaznika u fitness centrima Dream gym i Basic Gym One te Total Body Coach Boot Campu.

Napomena: Broj polaznika po seminaru ograničen je na 20.

Dodatni bonus: Po završetku tečaja, polaznici će dobiti preporuku Marina i Tomislava prilikom traženja zaposlenja kao fitness trenera, a također će biti upisani na poseban popis osobnih trenera na TBC portalu.

Sve novosti vezane uz TBC tečaj potražite na portalu: Totalbodycoach.com.hr i na Total Body Coach – Facebook profilu.

Pogledajte najavu Total Body Coach tečaja:


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI