Tko želi više energije, manje kilograma i bolje raspoloženje?

Fitness 27.03.2013 12:24h Autor:

Resveratrol

Resveratrol je tvar pronađena u kori zrna grožđa, a najkorištenija je u orijentalnoj medicini za liječenje bolesti krvnih žila, srca i jetre. U zapadnim kulturama je postao poznat po tzv. "Francuskom paradoksu" – malom udjelu srčanih oboljenja kod stanovnika Francuske koji jedu hranu bogatu masnoćama. Zasluga za to je pripisana crvenom vinu i upravo resveratrolu.

Natrolov proizvod "Resveratrol Diet" sadrži kompleksnu formulu nutrijenata s trostrukim djelovanjem: podiže energiju, popravlja raspoloženje i pomaže sagorijevanje kalorija, što je neophodno osobama koje žele izgubiti višak kilograma.

Uz resveratrol, ovaj proizvod sadrži ekstrakt zelenog čaja, mješavinu pod zaštićenim imenom Metabolic Activator®,  kompleks kofeina iz bijelog i zelenog čaja te ekstrakt kola oraščića.

Resveratrol mijenja određene metaboličke procese i organizam se ponaša kao da je podvrgnut dijeti s niskim unosom kalorija. Za dijetu s niskim unosom kalorija smatra se da je jedan od načina produljenja života budući da mijenja gensku ekspresiju, način na koji geni pružaju informaciju o tvorbi određenih tvari.

Možda najintrigantnije otkriće povezano je s činjenicom da resveratrol povećava broj mitohondrija, ključnih staničnih komponenata za proizvodnju energije. Resveratrol djeluje na proizvodnju enzima sirtuina koji utječe na regulaciju inzulina.

Redovito vježbanje, nužno za održanje dobrog zdravlja organizma,  povećava proizvodnju slobodnih radikala, pri čemu svojim antioksidativnim sposobnostima resveratrol pomaže poništiti njihovo štetno djelovanje.

Mješavina kofeina (Metabolic Activator®) podiže metabolizam, daje više energije i povećava budnost. Ekstrakt zelenog čaja sadrži EGCG koji posjeduje antioksidativne sposobnosti.

Resveratrol Diet sadrži Chromax®, patentirani oblik krom pikolinata koji pospješuje metabolizam masti. Uz sve navedeno, u ovom se proizvodu nalazi i specijalna enzimska mješavina, Berry Digest, koja pomaže probavu.

To je naročito važno ukoliko mijenjamo prehrambene navike, konzumiramo hranu koja je nova za naš organizam ili u organizam unosimo veću količinu vlakana. Resveratrol Diet možete kupiti OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI