Subota na Jarunu: Humanitarna akcija i Državno prvenstvo u Street Workoutu

Fitness 28.09.2012 16:04h Autor:

Street Workout

Sutra u točno u podne, na zagrebačkom jezeru Jarun, održat će se Državno prvenstvo u Street Workoutu. Tko god može neka dođe pogledati ovo natjecanje jer će, osim atraktivnih izvedbi, moći pomoći i u jednoj humanitarnoj akciji.

Naime, organizatori natjecanja, ekipa Svetice Workout odlučila je sve bodove od natjecanja pretvoriti u kune koje će biti uplaćene na račun udruge "Veliko srce malom srcu" koja se bori za bolji život djece rođene sa srčanim greškama. Udruga okuplja ne samo roditelje, nego i liječnike, a sjedište joj je u Klinici za pedijatriju na KBC-u Zagreb (Rebro).

Natjecatelji će odmjeriti snage u dvjema kategorijama, juniorskoj i seniorskoj. Dopuštene sprave će biti horizontalna i vertikalna šipka, razboj, pod i monkeybars na kojima će natjecatelji u freestyleu u dvije rutine po dvije minute pokazati najbolje što znaju.

Bodovanje se vrši po pet karakteristika: snazi, izvedbi, akrobatici, kombinatorici i reakciji publike.

Osim natjecanja, gledatelji mogu očekivati i atraktivne nastupe skupine Pole dane Phoenix i Breakdancere. Na kraju će se održati i kratko natjecanje publike na kojem će okupljeni moći iskušati i pokazati svoje sposobnosti.

Nadamo se da će humanitarni karakter, ali i iznimna atraktivnost street workouta privući mnoge na vježbalište na zagrebački Jarun kako bi svojom velikom podrškom i sudjelovanjem pomogli malim srcima kojima je pomoć potrebna!

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI