Street Workout prvenstvo: Sport sa srcem za srce!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 30.09.2012 14:39h Autor:

Državno prvenstvo u Street Workoutu

Na zagrebačkom Jarunu jučer je održano Državno prvenstvo u Street Workoutu. Prvenstvo je i ove godine organizirala ekipa Svetice Workout, a svi prihodi s natjecanja išli su udruzi "Veliko srce malom srcu" koja se bori za bolji život djece rođene sa srčanim greškama.

Natjecatelji se nisu borili za bodove već za kune za djecu rođenu sa srčanim greškama, a kako su istakli iz udruge "Veliko srce malom srcu" na natjecanju je prikupljeno 9000 kuna. Akciju i cjelokupno natjecanje su podržali i mnogobrojni gledatelji koju su subotnje poslijepodne odlučili provesti na Jarunu uživajući u nastupima atraktivnih sportaša koji su pokazali iznimno zahtjevne elemente. U pauzama natjecanja svoje nastupe imale su djevojke iz Pole Dance skupine Phoenix, Breakdance skupina SAR i poznati reper Stoka.

Iako su natjecatelji istakli da je sam rezultat na ovom natjecanju u drugome planu, na kraju su podijeljene i nagrade najboljim juniorima i seniorima te posebne nagrade. U juniorskoj kategoriji je pobjedu odnio Mateo Žaja, drugoplasiran je bio Tomislav Vađon, a treće mjesto je osvojio Antun Glasnović. U seniorskoj kategoriji je treće mjesto osvojio Dario Zvornik, dok je za tek nekoliko bodova (kuna) od drugoplasiranog Petra Brune Basića, pobjedu odnio Ivan Kajtaz.

Odlukom publike, nagradu za najbolje trbušnjake osvojio je Tomislav Tušek koji je jednoglasno proglašen i najboljim showmanom natjecanja. Najbolji element je izveo Gregor Domingo, a za najveći trud je nagrađen Andrej Vulović koji je na natjecanje doputovao iz Banje Luke.

Svi natjecatelji su bili iznimno zadovoljni i organizacijom natjecanja, ali i konkurencijom i publikom, no ono čime se svi iznimno ponose jest upravo humanitarni karakter cijeloga natjecanja. Ovim prvenstvom su svi vježbači pokazali pravi sportski duh koji ne znači samo nadmetanje, nego i prijateljsku podršku suparnicima na sportskom bojištu, ali i zajedničku borbu za viši cilj. Jarun je jučer bio pun srca za mala srca! Čestitamo!

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI