Seminar samoobrane za žene – Zaštitite se i savladajte nove vještine!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 17.11.2015 13:00h Autor:

Krav Maga - Seminar samoobrane za žene

Svjedoci smo konstantnog porasta nasilja u društvu, nasilje susrećemo u raznim psihičkim i fizičkim oblicima, a nerijetko je meta baš „nježniji spol“. Povodom nadolazećeg „Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama“ i ove godine se održava besplatni trening seminar za žene u organizaciji Krav Maga Hrvatske, s ciljem podizanja svijesti o prevenciji nasilja i upoznavanja s tehnikama i taktikama samoobrane.

Svojim redovitim treninzima, a posebno kroz programe Safe & Fit-a i Samoobrane za žene, Krav Maga Hrvatska kroz rekreaciju i zabavu ženama otvara mogućnosti i načine samoobrane u odnosu na znatno snažnije napadače, a kroz nadolazeći seminar upoznat će prisutne sa osnovama treninga samoobrane i pokazati sudionicama kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama žene mogu utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Seminaru će se priključiti i predstavnice udruge B.a.B.e, jedne od najutjecajnijih udruga koja se bavi pružanjem zaštite, pomoći i podrške ženama žrtvama nasilja, upoznat će nas sa aktualnim stanjem na području problematike nasilja nad ženama, najvećim problemima s kojima se žrtve suočavaju te izazovima s kojima se susreću kao organizacija.

Na ovaj način učenjem vještina samoobrane s jedne strane te pružanjem psihosocijalne podrške s druge strane, dobivamo zaokruženi proces osnaživanja žena za izlazak iz kruga nasilja.

Pozivamo sve žene da sam se pridruže 22. studenoga 2015., od 13:00-16:00h na Zagrebačkom Velesajmu, paviljon 18. Sve što trebate ponijeti je lagana odjeća za trening, tenisice za parket, voda i odlučnost da podržite borbu protiv nasilja!

Za više detalja o seminaru i programima samoobrane posjetite www.krav-maga.hr.

Irena Hranjec, Instruktorica Krav Maga Hrvatska

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI