Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sci-Muscle u Olimpu: Druženje na kojem su svi nagrađeni! | Fight Site

Sci-Muscle u Olimpu: Druženje na kojem su svi nagrađeni!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 05.04.2013 23:42h Autor:

Sci-Muscle tim u Olimpu

Jedna od najljepših zagrebačkih teretana, Fitness centar Olimp, ugostio je Sci-Muscle tim i suplemente. Tijekom dvosatnog druženja mnogi su imali priliku degustirati Sci-Muscle proteine, ali i dobiti korisne informacije o treningu, prehrani i suplementima od članova Sci-Muscle tima.

Bodyfitness natjecateljica Eva Rusan te bodybuilding natjecatelji Marko Barić i Petar Klančir okupljenim su vježbačima i gostima bili na raspolaganju što se tiče pitanja koja su mnogi imali o supelemtaciji. Osim toga, mnoge je zanimalo sa sportašima porazgovarati o njihovim natjecanjima koja se približavaju, planovima za budućnost te općenito, stanju na hrvatskoj bodybuilding sceni.

Uz degustaciju proteina, Sci-Muscle tim je osmislio i natjecanje Olimpovih vježbača u sklekovima. U Sci-Muscle izazovu "Max sklekova u 60 sec!" sudjelovala su četiri najhrabrija vježbača. Zbog njihove odvažnosti, ali i iznimno dobrog rezultata, Sci-Muscle je svu četvoricu nagradio nagradama po vlastiom izboru! Pobjednik, Borna Barlović u 60 sekundi je izveo 64 skleka!

"Druženje je bilo izvrsno. Svi su bili odlično raspoloženi, a i proteinesu svi jako dobro prihvatili. Veliko hvala svima koji su došli, a još veće hvala svima koji su se odvažili natjecati u Sci-Muscle izazovu "Max sklekova u 60 sec!". Nagrade su naravno dobili SVI natjecatelji i to po svojem izboru!", rekla je za Fight Site nakon druženja u Olimpu Eva Rusan.

"Sve je bilo genijalno, i druženje i atmosfera", zaključak je Sci-Muscle tima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI