Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sci-Muscle Ester-Bol C4 – Za MMA borce koji žele trenirati više i jače | Fight Site

Sci-Muscle Ester-Bol C4 – Za MMA borce koji žele trenirati više i jače

FitnessIZDVOJENA VIJEST 14.01.2013 12:16h Autor:

Sci-Muscle Ester-Bol C4

Kreatin koriste mnogi vježbači koji žele povećati intenzitet treninga, pojačati snagu, imati puniji izgled mišića, povećati mišićnu masu i ubrzati proces mišićnog oporavka nakon treninga. SCI-MUSCLE Ester-Bol C4 je najsuvremeniji, 100%-tni čisti kreatin najviše klase koji vam daje eksplozivni rast mišićne veličine I snage.

Čistoća  Ester-Bol-a C4 osigurava brz i rapidan dobitak mišićne mase. Nije potrebna faza punjenja, a mišići su trenutno napunjeni moćnim kreatinom. Mišićni rast je vrhunske kvalitete, tvrd, izrazit i stalan. Povećanje snage je nevjerojatno, a vrijeme oporavka je drastično smanjeno. Sci-Muscle Ester-Bol C4 možete kupiti u Fight Stuffu!

Vaše tijelo nikada nije iskusilo osjećaj koji ćete dobiti kada probate Ester-Bol C4, jer kada vam se količine suludog Ester-Bol C4 filtriraju kroz vaš krvotok vaši mišići ce se napumpati vise nego što se ikada mogli i pomisliti.

Kreatin pomaže oporavak nakon treninga i intenzivnog vježbanja. U njemu se nalaze tri aminokiseline: arginin, glicin i metionin koje jetra koristi za izgradnju kreatina. Ljudsko tijelo prirodno sadrži spoj adenozin trifosfat (ATP) koji je brzo dostupan izvor energije.

Upravo za treninge eksplozivnosti i brzine, energija dolazi iz ATP-a. No, problem je u tome što mišići prirodno sadrže toliko ATP-a koliko je dovoljno za 10-15 sekundi maksimalnog napora. Unosom dodatnoga kreatina, stvara se više ATP-a u tijelu što rezultira s više mišićne energije za trening. Rezultat toga je da možete trenirati više i duže što je često kritično kod MMA boraca.

Ester-Bol C4  je kombinacija 2 vrste etil ester kreatina: kreatin etil ester, kreatin-d3 H20 (metil-d3). Kreatin-d3 H20 (metil-d3) je medicinska forma kreatin etil estera koja ima najjače moguće djelovanje od bilo koje druge forme kreatina u ester formi.

PAKIRANJE:
Ukupna količina: 240 tableta
Broj pojedinačnih servinga: 48
Količina pojedinačne doze: 5 tableta

DOZIRANJE:
Jedan serving (5 tableta) uzeti 30 minuta prije treninga sa vodom. Drugo serviranje (5 tableta) neposredno iza treninga prije uzimanja PWM-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI