Sci-Muscle Arsenal – nov i jedinstveni koktel na hrvatskom tržištu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 13.11.2013 09:44h Autor:

Arsenal je novi proizvod na hrvatskom tržištu iz vrhunske linije proizvoda sportske prehrane Sci-Muscle. Radi se o jedninstvenom koktelu suplemenata i unikatnoj formuli iz suvremenih britanskih pogona.

> Naruči Arsenal na Fight Stuffu po najpovoljnijim cijenama na tržištu  i već sutra stiže na tvoju kućnu adresu!

Arsenal sastoji se od mješavine ugljikohidrata, kreatina, beta-alanina, HMB-a i BCAA koji pojačavaju učinkovitost vašeg treninga. Ako radite dobre treninge i imate uravnoteženu prehranu, vrlo brzo ćete vidjeti djelovanje Arsenala™. Naime, što radite bolje treninge, to će i njegovo djelovanje biti jače.

MALTODEXTRIN, KREATIN, BETA-ALANIN, HMB, BCAA

ARSENAL  je proizvod koji je drugim proizvođačima pokazao kakvim suplementima trebaju težiti. Ako želite proizvod koji je ispred ostalih, onda ste našli ono što tražite – Sci-Muscle Arsenal je priča za sebe!

Ovaj suplement  je kreiran da pojača najvažnije faze vašeg treninga – onu prije treninga i onu nakon treninga, dajući sportašu mogućnost hardcore treninga i hraneći njegovo tijelo svim potrebnim nutrijentima za oporavak i rast. Arsenal sadrži i ugljikohidrate koji u fazi nakon treninga pomažu prijevoz kreatina i ostalih hranjivih tvari u mišiće te brzo obnavlja zalihe glikogena, olakšavajući superkompenzaciju glikogena i intenzivne efekte mišićnog rasta.

Pakovanje:

Ukupna količina:2,25 kg

Broj pojedinačnih serviranja: 64

Količina pojedinačne doze: 35g (1 mjerica)

Doziranje:

Pomiješati 35 grama (1 mjerica) s 250ml vode. Profesionalnim sportašima se preporuča konzumacija 2-3 mjerice na dan.

Sastav proizvoda:

Dextrin Maize Starch (High Quality Complex Carbohydrate Maltodextrin), Power Blend™ (Creatine Monohydrate, Beta Alanine, HMB, BCAAs (Leucine, Isoleucine, Valine)), Acidity regulator: Citric acid, Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium, Colours: Carmine. Ne sadrži Aspartam niti GMO proizvode!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI