Povijesni uspjeh: Naša Branka Njegovec apsolutna pobjednica na amaterskom Arnold Classicu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 03.03.2013 00:33h Autor:

Branka Njegovec (team-andro.com)

Branka Njegovec osvojila je titulu apsolutne pobjednice u bodybuildingu na Arnold Classic festivalu koji se ovaj vikend održava u SAD-u! Brankina pobjeda najveći je uspjeh hrvatskog bodybuildinga u povijesti!

Ovogodišnjim nastupom na Arnold Amateur natjecanju, Branka je popravila prošlogodišnji rezultat kad je osvojila drugo mjesto. Hrvatska fitness i bodybuilding javnost jednoglasna je u čestitkama našoj najuspješnijoj bodybuilderici: "Ovo je povijesni trenutak za ženski bodybuilding u Hrvatskoj, ali i za sport općenito", stav je javnosti nakon današnje objave rezultata.

"Za mene je Branka bila pobjednica već i prošle godine", komentirala je objavu rezultata fitness natjecateljica Eva Rusan. Naime, prošlogodišnje drugo mjestu za Njegovec po mnogima je bila nepravedna odluka jer je tadašnja pobjednica, prema bodybuilding kriterijima, znatno zaostajala za našom predstavnicom.

Njegovec je na Arnoldu nastupila u leightweight kategoriji gdje je osvojila prvo mjesto da bi potom odmjerila snage sa svim pobjednicama po kategorijama u ženskom bodybuildingu te je, svojom iznimnom formom pomela konkurenciju i osvojila titulu apsolutne pobjednice!

Čestitamo Branki Njegovec na ovom povijesnom uspjehu!

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI