Podignite razinu testosterona u vašem tijelu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 11.05.2015 11:17h Autor:

Sci-Muscle

Kod većine muškaraca, mnogo toga u životu počinje i završava s testosteronom! Naime, s godinama nivo testosterona opada, a taj pad osjećaju već i muškarci s 30 godina.

Neki od simptoma niskog nivoa testosterona su letargija, loša seksualna učinkovitost, neraspoloženje, loša memorija i povećanje tjelesne masnoće. Zbog svih negativnih aspekata niske razine testosterona, muškarci se često odlučuju za nadomjestak testosterona. Jedan od načina (dozvoljeni) jest podizanje testosterona tribulusom teresstrisom.

Britanska tvrtka Sci-Muscle proizvela je TestoRage –  originalni bugarski tribulus teresstris najveće moguće koncentracije steroidnih saponina – 95%! Naime, upravo je udio aktivne supstance (steroidnih saponina) presudan u odabiru kvalitete ove vrste supelmenata.

TestoRage ekstremno povećava razinu testosterona u tijelu, više od bilo kojeg drugog tribulusa koji postoji. Što se duže koristi proizvodnja testosterona u tijeku je sve veća. Rezultat visokog testosterona u tijelu je porast mišićne mase, snage, izdržljivosti i čvrstine mišića, a upravo je to ono za čime vježbači streme.

Sci-Muscleov TestoRage je dodatno pojačan sa 3 pojedinačna steroidna saponina: Tribolom, Furostanolom i Protodioscinom!

Kako je ranije rečeno, steroidni saponin predstavlja aktivnu supstancu u tribulusu pa pozornost kod odabira ovih suplemenata posvetite upravo ovom podatku. Tribulusi drugih proizvođača na tržištu su standardizirani na slabih 45%, 30% pa čak i 20%. Neki proizvođači čak i ne stavljaju količinu steroidnih saponina na svoje deklaracije jer su na najmanjem mogućem minimumu. Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sljedeći savjet: Kada kupujete tribulus gledajte koliko ima supstance "Saponis", to jest aktivne supstance u tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte.

Za gustoću i čvrstoću mišića!

Znanstvenici i sportaši dulje su vrijeme zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstoću i gustoću, a istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Tribulus je u stanju podići nivo prirodnog testosterona u organizmu za 40 – 100%, bez neželjenih efekata.

Dokazano je da tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utječe na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utječe i na pozitivnu kvalitetu sperme što je izrazito bitno kod parova koji planiraju potomstvo.

Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača utega zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobivanje na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini tribulus je korišten kao sredstvo za reguliranje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sustava. Prakticiran je i kao antiseptik i blagi diuretik.

Britanski Sci-Muscle bacio je u sjenu sve ostale tribuluse koji postoje i proizveo najači i najefektivniji tribulus današnjice koji postoji TestoRage! 

Sci-Muscle TestoRage je ispitan i odobren od strane hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, te je notificiran u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske.

Sci-muscle proizvode pogledajte i naručite OVDJE
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI