Petar Klančir novo ime Sci-Musclea – Najbolji suplement za najboljeg bodybuildera

FitnessIZDVOJENA VIJEST 02.01.2013 10:20h Autor:

Petar Klančir

Biti dio tima s britanskim Olimpijcima zaista j velika stvar za svakog sportaša. Kad samo pogledate broj medalja među kojima je 29 zlatnih, 17 srebrnih i 19 brončanih odličja, jasno vam je da se radi o vrhunskim sportašima s izvanrednim dostignućima. Naravno, nema sumnje da je prehrana i suplementacija ovih sportaša na najvišem mogućem nivou.

Biti službeni brend koji koriste britanski Olimpijci može zaista samo najbolji i najkvalitetniji proizvođač suplemenata. Britanski Olimpijci odlučili su se za Sci-Muscle što je dokaz njihove čistoće, visokog standarda kvalitete i iznimne učinkovitosti. Sci-Muscle suplementi dostupni su u ponudi Fight Stuffa.

U Hrvatskoj je brend Sci-Muscle prisutan nešto duže od godinu dana i u kratkom periodu jasno su zauzeli svoje mjesto na tržištu sportskih suplemenata. Suradnja s Marko Barićem, apsolutnim juniorskim državnim prvakom za 2012. i osvajačem juniorske titule u kategoriji preko 75 kilograma na natjecanju u Bihaću, početkom ove godine pojačana je jednim velikim imenom iz svijeta bodybuildinga.

Novo lice koje će nositi oznaku Sci-Muscle je Petar Klančir kojeg bodybuilding znalci nazivaju "najvećim imenom i najvećim potencijalom hrvatskog bodybuildinga". U 2012. Petar je okrunio titulama NABBA Mr.Universe i IBFF Junior World Champion, 2011. godine je bio apsolutni prvak Hrvatske, drugi na međunarodnom turniru u Bihaću u seniorima +90kg, drugi u Bratislavi (Grand Prix Bratislava) u seniorima +90kg… U Bratislavi je bolji od Petra bio samo Stefan Havlik uzastopni europski prvak koji je prošle godine dobio Pro Card. 2010. godine Petar je biojuniorski prvak Hrvatske i drugi u Bihaću. Ono što Petra izdvaja od ostalih natjecatelja jest i činjenica da je sve seniorske titule osvojio u dobi od 22 godine – kao junior! Ovo dovoljno govori o kakvom se potencijalu radi!

"Do suradnje sa Sci-Muscleom je došlo preko Marka Barića kojemu su oni već godinu dana sponzori. Marko je prezadovoljan suradnjom, a pogotovo kvalitetom suplemenata. Probao sam njihove proizvode i tako je sve krenulo.", rekao je za Fight Site Petar Klančir.

"Za Sci-Muscle sam se odlučio prvenstveno zbog toga što ljudi koji u njemu rade su mladi, ambiciozni, pošteni i vidim da bi ta cijela priča mogla podići bodybuilding, pa tako i mene na jednu novu razinu gledanosti i popularnosti. Jednako tako, presudila je i kvaliteta njihovih proizvoda, koji su, mogu slobodno reći broj 1 na hrvatskom tržištu, a i šire!", dodaje Klančir kojem će ovaj sponzorski ugovor pomoći u ostvarenju zacrtanih natjecateljskih ciljeva.

"Ova suradnja mi znači da ću imati sve potrebno za daljnji napredak i rast (od visokokvalitetnih suplemenata do odjeće, obuće, putovanja,…)", kaže Pero o dogovorenoj suradnji. Kako i sam ističe, planovi za 2013.godinu su da napreduje iz dana u dan, mjeseca u mjesec… "Zasad nemam određen raspored natjecanja, sad želim samo trenirati, jesti, spavati i rasti", zaključuje Klančir svoju izjavu za Fight Site.

"Uz najljepše čestitke i želje u Novoj 2013. godini, želimo izraziti svoje veliko zadovoljstvo što smo u našu ekipu dobili još jednog velikog sportaša, čovjeka i profesionalca – Petra Klančira. Malo je sportaša na ovim prostorima koji su u njegovim godinama ostvarili tako izvanredne i vanserijske rezultate, a svojom predanošću, radom i zalaganjem Peri je zagarantiran uspjeh u godinama koje su pred njim. Petar Klančir je aktualni NABBA Mr. Universe i IBFF junior world champion! Također, željeli bismo iskazati svoj ponos što smo dio Fight Stuff i Fight Channel obitelji koja je postavila najviše standarde kvalitete i čast nam je biti dio te priče.", rekao je za Fight Site Dejan Ćopić, poslovni manager za Sci-Muscle Hrvatska.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI