Nikad dostupnija forma: Trajni popust na Prolab suplemente!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 08.01.2013 10:12h Autor:

Prolab suplementi

Početak godine za mnoge je i početak priprema za ljetnu sezonu kupaćih kostima i kratkih rukava. Kako biste se kvalitetno vratili u formu, bez obzira radi li se o formi za plažu ili za neko sportsko borilište, važno je odabrati kvalitetne suplemente. Fight Stuff vam posao odabira olakšava trajnim popustom na sve Prolabove suplemente!

U ogromnom tržištu suplemenata, sve je teže pronaći one koji se kvalitetom ističu među ostalima. U posljednjim godinama, pojavilo se more novih brendova koji se kunu kvalitetom i čistoćom. Istovremeno, postoje i oni čije višegodišnje postojanje na tržištu garantira kvalitetan proizvod koji će vam pomoći u ostvarenju sportskih ciljeva.

Prolab Nutrition tvrtka je koja od svojih početaka, prije više od 20 godina, vrhunskim sportašima ponudi kvalitetne, "no-nonsense" proizvode formulirane tako da ne samo zadovolje potrebe treninga visokog intenziteta već da nadmaše dotad ponuđeno.

U ponudi Fight Stuffa možete pronaći Prolabove proteine, aminokiseline (BCAA, glutamin, beta alanin) te kreatin i Goat Weed.

Kako ističu u samoj tvornici, sve sirovine pomno su vlastoručno odabrane. Također, sve sirovine dodatno se testiraju na čistoću.

Sve Prolabove sirovine moraju biti najbolje kvalitete i potencijala. 1999 godine PROLAB je postao dio kompanije Natrol Inc., tvrtke kćeri jedne od najvećih indijskih farmaceutskih kompanija – Plethico Pharmaceuticals Limited.

PROLAB od samog nastanka stremi inovacijama i kvaliteti. Budući da je uključen u svaku fazu proizvodnje, ne samo da je osigurano da proizvodi zadovoljavaju regulatorne zahtjeve, uključujući one za izdavanje GMP (Good Manufacturing Practices) certifikata već i vrlo striktne vlastite specifikacije za kontrolu kvalitete. Krajnji rezultat je PROLAB proizvod vrhunske kvalitete kojem kupci vjeruju više od 20 godina.

Upravo zbog svega navedenoga, preporučujemo vam Prolabove suplemente jer njima organizmu dajete sve potrebne mikro i makronutrijente, bez brige o njihovoj kvaliteti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI