Nije oduvijek tako sexy: Pročitajte što jede Ronda Rousey!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 06.02.2013 11:59h Autor:

Ronda Rousey - nekad i sad

Ronda Rousey imala je veliku čast biti prva borkinja koja je postala članica UFC-a, a zahvaljujući tome što je bila prvakinja Strikeforcea odmah je dobila i titulu prvakinje u ženskoj bantam kategoriji.

Njezina prva izazivačica bit će Liz Carmouche s kojom će se boriti u glavnoj borbi večeri na UFC-u 157 koji je na rasporedu u ranim jutarnjim satima 24. veljače po našem vremenu.

Osim napornih treninga koje radi, Ronda ima specifičan način prehrane – jede samo jedan obrok na dan!! I pije ogromne količine kave!

"Moja prehrana je kombinacija paleo dijete i "warrior " dijete – jedem samo jedan obrok i to je uvijek u drugom dijelu dana. Najčešće jedem između 16 i 22 sata. Jedem samo ono što je jeo i čovjek koji je na Zemlji živio prije 10.000 godina. Hrane nastale u laboratoriju nema na mom tanjuru", rekla je Ronda za The Body Issue.

"Postoji jedna iznimka od pravila – svako jutro pijem kavu. Obožavam kavu i ne želim je se odreći. Dok većina sportaša u sebe unosi ogromnu količinu kemije (suplemenata) ja jedem što čišće mogu. Čak i kad govorimo o vodi, pokušavam piti samo alkaliziranu vodu.", kaže Rousey koja dodaje kako nije bilo lako krenuti s ovakvim načinom prehrane.

"Doručak mi je uvijek bio najdraži obrok, a kako je dan prolazio obroci su bili sve manji. S ovakvom prehranom puno bolje spavam i nemam brige oko stalnog razmišljanja i planiranja obroka", kaže Rousey.

"U mladosti sam bila jako nesretna i nesigurna zbog svoga izgleda. Činilo mi se da stalno jurim za kilama. Uvijek sam se osjećala debelo i bila sam jako nesretna. Upravo mi je MMA popravio odnos prema sebi svome tijelu.", kaže ronda.

Kad se govori o makronutrijentima, Ronda ugljikohidrate jede svaki drugi dan i najčešći izvor ugljikohidrata su riža i krumpir. Izvor proteina je uvijek meso, ali Ronda pritom pazi da je meso iz organskoga uzgoja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI