Napravite teretanu u vlastitom domu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 26.05.2015 14:46h Autor:

Kineta

U ovo doba kad je ljeto pred vratima, mnogima je cilj biti fit i izgledati što bolje u ljetnoj odjeći i na plaži. Međutim, biti fit danas ne znači samo biti u dobroj tjelesnoj formi već to stanje podrazumijeva sveukupan svjetonazor osobe: od pravilne prehrane i suplementacije, dovoljno sna te redovitog bavljenja nekom tjelesnom aktivnošću.

Ipak, mnogi nemaju slobodnog vremena ni motivacije odlaziti u teretane ili na druga vježbališta te ondje raditi na svojoj formi. No, ni to nije znak da ne možete vježbati jer svoje vježbalište možete imati i u vlastitom domu. Za osnovne vježbe, poput čučnja, mrtvog dizanja ili sklekova potrebno vam je minimalno opreme!

U ponudi Fight Stuffa u odjeljku Fitness oprema dostupan vam je velik izbor rekvizita i pomagala kojima možete odraditi kompletan trening kod kuće. Iz ponude izdvajamo pilates lopte, bučice različitih težina, antigravitacijske čizme za istezanje, ručke za sklekove i setove utega sa šipkom. Kako biste se zaštitili od ozljeda i žuljeva, u ponudi je i više vrsta rukavica za vježbanje te različite prostirke kako biste imali udobnu podlogu za vježbe koje izvodite na podu.

Kako ističu vlasnici robne marke Kineta: "Sve naše proizvode i sami koristimo, te kako za sebe, tako i za naše kupce, zahtijevamo i nudimo vrhunsku kvalitetu. Osim kvalitete nudimo pristupačnu cijenu, kao i garanciju zadovoljstva kupca." Vježbanje vam s Kinetinom fitness opremom nikada nije bilo dostupnije i jednostavnije.

Odsad više nema izgovora za lošu formu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI