Muke s idejama: Što kupiti voljenoj osobi za Valentinovo?

Fitness 10.02.2013 21:59h Autor:

Valentinovo

Još samo nekoliko dana dijeli nas od Valentinova, dana zaljubljenih. Bez obzira mislite li da se radi o marketinški izvrsno osmišljenoj klopci za vaš novčanik ili zaista taj dan posvetite voljenoj osobi, Valentinovo je dan na koji ne možete ne pomisliti na ljubav.

Što kupiti djevojci za Valentinovo? Djevojke, što kupiti dečku?

Dečki, zaboravite na kupovanje plišanih igračaka, djevojke ih najčešće smatraju skupljačima prašine. Curke, koliko st dosad bokserica kupile svojim dečkima?

Naravno, mi imamo ideju! S obzirom da se ljeto približava, iako toga nismo svjesni zbog novih snježnih padalina, većina se počela sve aktivnije baviti svojom formom i pripremama za skidanje u kratke rukave ili kupaći kostim.

Fight Stuff ima iznimno bogatu ponudu fitness rekvizita kojima svojim djevojkama možete stvoriti uvjete da ne moraju odlaziti u teretanu ili na grupne programe već vježbe za stjecanje tonusa mogu odraditi i kod kuće. Iako mnogi misle suprotno, za to im ne trebaju neke ogromne sprave koje će zauzeti cijelu jednu prostoriju, već samo prostirka, pilates lopta i manje bučice mogu odraditi jako dobar posao.

A što kupiti dečku? Mnogi dečki načinom odijevanja ne pokazuju samo svoj stil, već i muževnost i snagu. Postoji li bolji simbol za snagu od UFC-a!? UFC je najpoznatija i najjača borilačka promocija u kojoj se bore najveći svjetski borci. Postoji li što više macho od biti dijelom UFC-a? Curke, za Valentinovo svojim dečkima kupite nešto iz naše velike kolekcije UFC majica kratkih rukava, hoodieja ili kratkih i dugih hlača. Ili jednostavno, kupite mu UFC šiltericu i nek bude pravi frajer bez obzira na temperaturu! Cijela UFC kolekcija na trajnom je popustu, a i svakodnevnim akcijama pojedini artikli su na dodatnim pospustima!

Radije ćete voljenoj osobi kupiti čokoladu? Odlučite se onda za zdraviju varijantu hrane, pa je razveselite prefinim proteinima od čokolade!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI