Mini bilderi: Još im nije niti deset godina, a ovako izgledaju! (VIDEO)

FitnessIZDVOJENA VIJEST 28.05.2014 11:58h Autor:

Screenshot

Ova vijest bi definitivno trebala ići u rubriku "vjerovali ili ne", ali bi mogla biti i motivacija svima onima koji prije ljeta žele isklesati pločice i nabiti malo mišićne mase kako bi dobro izgledali dok se prže na nekoj plaži. Sve je moguće, samo treba naporno raditi.

O čemu se točno radi? Devetogodišnji Giuliano Stroe i njegov dvije godine mlađi brat Claudio su postali internetske zvijezde zbog svoje snage i izgleda kojeg se ne bi posramio niti bilo koji profesionalni borac. Dugogodišnje svakodnevno vježbanje pod paskom svog oca im je donijelo zavidnu mišićnu masu i definiciju koja s obzirom na njihove godine izgleda i pomalo zastrašujuće. Od kada su praktički prohodali bave se gimnastikom i dižu utege, a već su i vlasnici nekoliko svjetskih rekorda. Njihov otac se nada da bi mogli naći neke sponzore i unovčiti slavu koja ih nije izbjegla.

Očekivano, mnogi se zgražaju nad ovakvim pristupom prema djeci i smatraju da to nije primjereno njihovoj dobi. Majka ova dva dječaka smatra drugačije i tvrdi:

"Za ovo su prirodno predodređeni. Nitko ih ne tjera, a ovo im je Bog namijenio."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI