LCLT – 1000: Revolucija kada je u pitanju testosteron!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 20.11.2013 15:40h Autor:

LCLT - 1000

LCLT – 1000 je revolucionaran proizvod na tržištu suplemenata, ako ga niste probali, onda to morate učiniti. Ovo je nešto što će napraviti prekretnicu u dosadašnjim pogledima i stavovima o sportskoj suplementaciji općenito.

Osnovna funkcija čistog L-Carnitine L-Tartrate – je obnova androgenih receptora i poboljšano djelovanje testosterona SCI-MUSCLE LCLT-1000  je čisti L-Carnitine L-Tartrat s dodanim dehidriranim kofeinom, u tekućem obliku. Dehidrirani kofein je, pojednostavljeno, kofein u prahu koji se znatno brže apsorbira u organizmu od kofeina u tekućem obliku. Istraživanja su pokazala da L-Carnitine L-Tartrate povećava broj, gustoću i aktivnost androgenih receptora čime L-Carnitine L-Tartrate postaje suplement neophodan za oporavak i održavanje broja androgenih receptora tijekom i nakon korištenja prirodnih podizača razine testosterona ili sintetičkih u obliku anaboličkih steroida.

> LCLT – 1000 po najnižoj cijeni naručite na Fight Stuffu. Već sutra može bi ti u vašem domu!

Naime, promjene u razini testosterona u organizmu mogu dovesti do pada količine i aktivnost androgenih receptora. Iznimno je to čest slučaj nakon korištenja anaboličkih steroida. Neaktivnost androgenih receptora očituje se kroz smanjenu seksualnu moć, promjene raspoloženja, feminizaciju, dominaciju estrogena, umor, produljeno vrijeme oporavka i višu podložnost ozljedama.

L-Carnitine L-Tartrate su pokazali ove prednosti:

– povećavaju broj, gustoću i djelovanje androgenih receptora / testosteronskih receptora

– smanjuje oštećenja mišića i ubrzava mišićnu regeneraciju i oporavak

– poboljšava mitohondrijsku proizvodnju energije

– pojačava proces sagorijevanja masnog tkiva

– poboljšava oksigenaciju

– povećava aktivnost acetilkolina i dopamina


Pakovanje:

Ukupna količina: 500ml

Broj pojedinačnih serviranja: 25

Količina pojedinačne doze: 20ml (1/2 mjerice)

Okus: Šumsko voće


Doziranje:

Pomiješati prije upotrebe. Popiti jednu mjericu (1 čajna žličica) 1-2 puta na dan.

Sastav proizvoda:

Water, Fructose, L-Carnitine L-Tartrate, Glycerine, Caffeine Anhydrous, Flavour, Acidy regulator: Sodium Citrate, Preservatives: Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Acidifier: Citric Acid.  NE SADRŽI ASPARTAM NITI GMO SASTOJKE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI