Hemocell – suplement kojeg morate isprobati!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 13:04h Autor:

Hemocell

Vratimo se unatrag u vrijeme razvijanja industrije suplemenata, točnije na sami početak 90-ih, kada su Britanci otkrili i patentirali jedan proizvod koji i dan danas nosi epitet najefikasnijeg suplementa svih vremena – KREATIN.

Kreatin je od tih davnih 90-ih do danas najprodavaniji suplement, a njegov tvorac, Velika Britanija, i dan danas čuva tehnologiju prerade kreatina u apsolutnu 100% čistoću.

7. kolovoza 1992., članak u Timesu je izvjestio da je Linford Christie, osvajač zlatne medalje na 100 metara, koristio kreatin prije Olimpijade. Članak u Bodybuilding Monthly objavio je da je i Saly Ganel, osvajačica zlatne medalje na 400 metara, još jedna od korisnica ovog britanskog "BUM" proizvoda – kreatina. Nekoliko zlatnih medalja osvojili su i britanski veslači koji su također koristili ovaj kreatin tijekom priprema za Olimpijske Igre u Barceloni.

Dakle, jedini kreatin u svijetu koji je apsolutne 100% čistoće, bez opakih tvari poput dyconamidea (DCD) i NaCl-a, s kojim nema punjenja, nema ekstracelularne retencije vode i nema opterećenja po naše bubrege je britanski.

Ono što britanski kreatin čini NAJ u odnosu na kreatine drugih brandova je to što ga možete uzimati bez ograničenja i bez pauza. Nije potrebno punjenje, nije potrebno pauziranje, nema opterećenja za bubrege i mišićna stanica ga prihvaća u njegovoj apsolutnoj količini, dakle iskoristivost je stopostotna.

Kako je Hydrocell "državljanin" Velike Britanije, odnosno originalni britanski kreatin koji nosi prestižnu oznaku "DCD Free", jasno je da se radi o kreatinu kvalitete kojoj nitko ne može parirati.

U ponudi Fight Stuffa je originalni britanski kreatin – Sci-Muscle Hemocell u pakiranju od 250 i 500 grama. Proizvod možete pogledati i kupiti OVDJE.

Sa SCI-MUSCLE HEMOCELL bit ćete u stanju:

• Povećati volumen mišićnih stanica – veći volumen, veća sinteza proteina
• Imati više energije za mišićni rad
• Povećati specifičnu snagu
• Povećati izdržljivost i odložiti mišićni zamor tijekom vježbanja
• Ubrzati oporavak nakon vježbanja

Što čekate?

Hemocell naručite OVDJE
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI