Eva Rusan osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u bodyfitnessu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 16.09.2013 16:56h Autor:

Eva Rusan (desno)

Hrvatska se još jednom upisala u svjetsku kartu fitnessa i bodybuildinga. Apsolutna državna prvakinja u bodyfitness kategoriji, Eva Rusan na Svjetskom prvenstvu u ženskom bodybuildingu, bodyfitnessu i bikini fitnessu osvojila je brončanu medalju i potvrdila da je najveće ime na hrvatskoj bodyfitness sceni.

"To je izvanredan uspjeh hrvatskog bodybuildinga, budući da pobjeda između prva tri natjecatelja u ovom sportu ovisi o nijansama jer glas jednog suca može donijeti prevagu. Zato možemo reći da je ovo brončana medalja zlatnog sjaja jer je u Evinoj kategoriji bilo 20 natjecateljica", komentirao je Evin uspjeh predsjednik Hrvatskog bodybuilding saveza (HBBS) Damir Siser.

Ovim uspjehom Eva, članica Sci-Muscle tima, titulu sa Svjetskog prvenstva dodala je prošle godine osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu u ženskom bodybuildingu, održanom u Zagrebu te brončanoj medalji sa Arnold Classics Europe, najvećeg svjetskog prvenstva u amaterskom bodybuildingu i fitnessu.

Na Svjetskom prvenstvu koje se održalo u ukrajinskoj prijestolnici od  Eve Rusan su, prema odluci sudaca, bile bolje samo dvije natjecateljice: Slovakinja Adela Ondrejovičová i Bjeloruskinja Hanna Maliarova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI