Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Želite li suplemente koje piju britanski Olimpijci? | Fight Site

Želite li suplemente koje piju britanski Olimpijci?

FitnessIZDVOJENA VIJEST 07.12.2012 15:31h Autor:

Sci-Muscle

Zamislite ovo: U samo godinu dana od običnog dečka iz kvarta, postao je apsolutni juniorski prvak Hrvatske u bodybuildingu i pobjednik na međunarodnom turniru Bihać open u kategoriji juniora preko 75 kilograma. Što biste pomislili na tu priču?

1. Kakva predanost!
2. Kakva ljubav prema treningu i sportu!
3. Kako dobra prehrana i suplementi!

No, tajna je u svemu zajedno! Njegovo ime je Marko Barić i postigao je ono što mnogi sanjaju, a prečesto se to boje i priznati! U manje od godinu dana je ostvario svoje snove i postao jedan od najboljih hrvatskih bodybuildera!

Uz ljubav prema treningu, sportu i svemu što on nosi, Marku je u ostvarenju zacrtanih sportskih ciljeva mnogo pomogla i podrška sponzora, Sci Musclea koji ga je opskrbljivao potrebnim suplementima tijekom teškog perioda priprema.

Sci-Muscle je britanski proizvođač suplemenata čija kvaliteta je potvrđena i njihovim pokroviteljstvom britanske olimpijske momčadi na Olimpijadi u Londonu 2012. godine.

Proizvodi Sci-Muscle su serija proizvoda namijenjena profesionalnim sportskim klubovima i individualnim sportašima, koji se isključivo rade u varijanti "Limited Edition": Ono što ove proizvode izdvaja od ostalih jest da zadovoljavaju IS09001 standarde i nose prestižnu oznaku "Premium British Quality".

Pretvarajući opsežno znanstveno istraživanje u pažljivo dizajnirane formule, Sci-Muscle omogućuje izuzetno učinkovite, vrhunske i sigurne prehrambene dodatke prehrani za sve entuzijaste koji vode računa o svome zdravlju. Ovim proizvodima proizvođač nastoji pomoći pojedincima da postignu vrhunsko fizičko zdravlje kombiniranjem odgovorne uporabe dodataka prehrani s pravilnom prehranom, tjelovježbom i zdravim načinom života općenito. Također, Sci-Muscle proizvodi izdvajaju se od ostalih sličnih proizvoda svojom kvalitetom, učinkovitošću i high-tech dizajnom.

Sastojci ovih proizvoda odabrani su na temelju najnovijih znanstvenih istraživanja i studija koje dokazuju njihovu učinkovitost. Snaga i čistoća svih sirovih sastojaka koji se koriste u Sci-Muscle proizvodima kontinuirano se testira kako bi se osigurala najbolja kvaliteta.

Sci-Muscle proizvodi ne sadrže aspartam, ali ni acesulfam-K ni soju.

Sci-Muscle proizvode možete kupiti u Fight Stuffu. Omogućite svome tijelu da postigne svoj maksimum, suplementima vrhunske kvalitete koje izabiru najbolji sportaši na svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI