Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Želite li najbolje za sebe? Sci-Muscle Impact X5 je protein za vas! | Fight Site

Želite li najbolje za sebe? Sci-Muscle Impact X5 je protein za vas!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 07.10.2013 14:52h Autor:

Sci-Muscle Impact X5

Kada pitate stručnjake koja su dva glavna kriterija za ocjenjivanje kvalitete whey proteina nakon što ga stavimo u shaker, odgovor je uvijek isti: Topivost (rastvorljivost) i da li se pjeni (kvalitetan protein ne smije se pjeniti). Sastav kvalitetnog whey proteina mjeri se, naravno, po udjelu proteina u mjerici, ali i po ostalim sastavnicama.

U moru proteina dostupnih na tržištu, uvijek se može pronaći jedan koji je čišći od drugih i za kojim će posegnuti pravi znalci. Hrvatski bodybuilderi Petar Klančir i Marko Barić napravili su svoj odabir – Sci Muscle IMPACT X5! Ovo je bez sumnje najčišći oblik anaboličkih proteina ikada napravljen i dostupan u prodaji.

IMPACT X5 predstavlja savršenu, čistu formu anaboličkih proteina. To je tipičan predstavnik proteinskih proizvoda posljednje generacije superiorne po mnogo čemu u odnosu na ono što vam se do sada nudilo kao "standard".

IMPACT X5 predstavlja novu generaciju proteina – četiri vrste proteina i kolostrum sustav za isporuku osvježavaju mišiće stalnom dostavom esencijalnih aminokiselina potrebnih za čvrst i snažan rast mišića. Svaka porcija IMPACT X5 proteina je precizno dizajnirana formula s ciljem prisilnog hranjenja vaših mišića s vrstom anaboličkih aminokiselina potrebnih kao gorivo neophodno za vrlo brz rast mišića. Usporedite li s drugim proizvodima na tržištu bit će vam jasno, ne postoji ništa što bi se moglo uporediti s X5 proteinima.

IMPACT X5 pored proteinskog sadržaja, sadrži visoku dozu kolostruma. Formula je provjerena i dokazana u praksi. Radi se o najbržem načinu da zasitite mišiće visokom količinom anaboličnih aminokiselina i pokrenete proteinsku sintezu.

"IMPACT X5 je proizveden u najsuvremenijim postrojenjima u Velikoj Britaniji. Svi sastojci koji se koriste za formuliranje IMPACT-a X5 pažljivo su odabrani za konstatne rezultate u proizvodnji rasta mišića", ističu iz Sci-Musclea.

Svi proizvodi britanske tvrtke Sci-Muscle imaju oznake "Limited Edition", "Premium British Quality", te zadovoljavaju ISO9001 standard. Upravo je Sci-Muscle opskrbljivao suplementima britanski olimpijski tim na Olimpijadi u Londonu 2012. godine, a svima je jasno što to znači!

Čitavu paletu Sci-Muscle proizvoda potražite po najpovoljnijim cijenama na našoj online Fight Stuff trgovini. Kupujte sigurno, brzo i povoljno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI