Čitatelji Fight Sitea se vrlo dobro brinu o svom tijelu!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 29.03.2016 13:33h Autor:

Ilustracija – tijelo

U posljednjoj anketi Fight Sitea koju smo objavili prije tjedan dana smo se osvrnuli na nadolazeće ljeto koje se “opasno približava”. S obzirom da se Fight Site portal bavi i kulturom vježbanja, kao i zdravim životom te nutricionizmom, pitali smo vas spremate li se na za odlazak na plažu i pokazivanje svog isklesanog tijela pred publikom.

Neki su privilegirani po tom pitanju te se ne trebaju previše truditi, drugi čitave dane provode u teretani, dok oni treći ne mare previše kako će izgledati goli.

U anketi “Bliži se ljeto, a vi ste…”, čak 44 posto glasača je odgovorilo “da je onaj koji vježba čitavu godinu”. Radi se o vrlo respektabilnoj brojci koja je prilično ohrabrujuća i pokazuje pozitivan vježbački trend. Da zaključimo, gotovo 50 posto naših čitatelja su sportski tipovi koji se aktivno bave sportom čitave godine.

Drugi najpopularniji odgovor je bio “prirodno sam građen kao Apolon”, a on je dobio oko 23 posto glasova čitatelja. Tek četiri posto manje je onih koji “su kampanjci” te će sada krenuti vježbati kako bi koliko toliko spremni dočekali plažu. Takvih je 19 posto.

Najmanje glasača “uopće ne vježba” te ne mare kako će izgledati goli pred publikom. Tih je 14 posto.

Zahvaljujemo svima na glasovima. Rezultate ankete možete komentirati ispod članka.

Bliži se ljeto, a vi ste...

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI