Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
AminoRage – nova generacija aminokiselina za veću snagu i brži oporavak! | Fight Site

AminoRage – nova generacija aminokiselina za veću snagu i brži oporavak!

FitnessIZDVOJENA VIJEST 06.06.2013 17:28h Autor:

Sci-Muscle Aminorage

Svaki sportaš će vam reći: Moram unositi dovljno proteina kako bih očuvao mišiće nakon tjelesnih aktivnosti. Zapravo, ono što mišićima treba su aminokiseline. Naime, aminokiseline su gradivni blokovi od kojih se sastoje proteini.

Aminokiseline pomažu pri oporavku, izgrađuju i razvijaju mišićno tkivo. One nisu samo odgovorne za proizvodnju svih tjelesnih enzima (uključujući i probavne enzime), već igraju i ključnu ulogu prilikom, nama sasvim normalnih aktivnosti, koncentracije, agresije, usmjeravanja pažnje i spavanja.

Sci-Muscleov AminoRage je najnovija, precizna, premium mješavina aminokiselina koje se sastoji od 2:1:1 omjera razgranatog lanca aminokiselina (BCAA-a), glutamina, citrulin malata, kreatina i vitamina B6 koji će vam dati potrebnu energiju i time podignuti vaš trening na veći nivo, uz istovremeno poticanje bržeg oporavka.

Napredne komponente u AminoRageu znanstveno su spojene kako bi potpomogle brzini oporavka i povećanju proizvodnje ATP-a, kao i  mišićni PUMP i povećanje mišićnih vlakana. Ovaj proizvod poboljšava sintezu proteina, jača imunološki sustav i potiče bolju probavu. AminoRage možete kupiti OVDJE.

Preporučena dnevna doza Vitamina B6 i zlatni omjer L-leucina, L-izoleucina, L-valina L-glutamina, kreatina i citrulin malata će stimulirati ogroman porast mišićne mase i snage, povećanje energije i oporavka. Od prve doze, AminoRage kreće u  izgradnju, oporavak i rast mišića što rezultira vrhunskim  mišićnim anabolizmom.

Amino Rage predstavlja najefektivniju, najkvalitetniju i daleko najbolju generaciju amino kiselina ikad proizvedenu. Radi se zaista o brilijantnoj i jedinstvenoj formuli bez imalo šećera i ugljikohidrata. NO booster Citrulin Malat i kreatin koji su dodani u ovu formulu, predstavljaju onu točku na "i" i savršeno zaokružuju jednu celinu, koja će svakom korisniku pružiti ono što nikada prije nije niti slutio da neka amino-formulacija može napraviti a to je zagarantiran napredak, kako u pogledu snage tako i čiste mišićne mase, bilo da težimo super mišićnoj masi ili ekstremnoj mišićnoj definiciji.

PAKIRANJE:
Ukupna količina: 250g/500g
Broj pojedinačnih servinga: 50/100
Količina pojedinačne doze: 5g (1 čajna žličica)

DOZIRANJE: Dodajte 5 grama (1 čajna žličica) Aminoragea u 100ml vode 2 puta na dan

SASTAV PROIZVODA:
Creatine Monohydrate HPLC tested and dicyandiamide (DCD) free, Glutamine Peptides (from Hydrolysed Wheat Protein), Citrulline Malate, Leucine, Isoleucine, Valine, Flavour, Beta Carotene, Citric Acid, Sucralose, Stevia, Vitamin B6 (Pyridoxine HCL).

AMINORAGE JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI