Riječ urednika: Novi Fight Site

kolumneIZDVOJENA VIJEST 20.08.2012 16:07h Autor:

Fight Site

Cijenjeni posjetitelji, 

Fight Site je samo nekoliko mjeseci nakon pokretanja u lipnju 2011. prerastao  predodređenu svrhu koju je trebao imati kada se razrađivao projekt Fight Channela. Zamišljen samo kao popratni sadržaj prvog i jedinstvenog borilačkog kanala u regiji, ovaj je portal trebao gledateljima FC-a nuditi tek jednu dodatnu vrijednost ionako bogatog programa koji ovaj kanal nudi. No, profesionalizam i više od svega ljubav prema ovom poslu i borilačkim sportovima ljudi koji stoje iza projekta Fight Channela, napravili su od Fight Sitea zaseban i hvale vrijedan projekt. Za to ste u velikoj mjeri zaslužni i vi, naši vjerni čitatelji, koji svakodnevno posjećujete portal, ovdje se informirate o najnovijim vijestima iz svijeta borilačkih sportova, ali i sudjelujete u raspravama vezanim uz aktualne teme.

Rast Fight Sitea i njegovog sadržaja je rezultirao i impresivnim brojkama koje bilježimo samo godinu dana od pokretanja. Stoga nije pogrešno reći da se radi o najbrže rastućem sportskom portalu u regiji. Gotovo milijun dnevnih posjeta, oko pet tisuća objavljenih članaka, nekoliko tisuća registriranih korisnika i čak 16 tisuća objavljenih komentara na naše članke, brojke su zbog kojih smo ponosni, ali i koje obvezuju. 

Dio tih "slatkih" obveza smo, nadamo se, ispunili i najnovijim redizajnom koji je danas napokon ugledao svjetlo dana. Vođeni onom pametnom izrekom da se dobitnička formula ne mijenja, i mi se nismo odlučili na drastične zahvate kada govorimo o promjenama i dizajnu. Uglavnom se radi o kozmetičkim zahvatima koji će vam dodatno olakšati surfanje portalom i, nadamo se, povećati njegovu funkcionalnost i sadržajnost.

Iako se ponosimo .hr domenom, Fight Site nije samo hrvatski portal. Baš kao i slučaju njegovog starijeg brata Fight Channela, radi se o regionalnom projektu koji je od početka razvijan u tom smjeru. Upravo zato smo odlučili ukinuti rubriku Strikeforce i umjesto nje dodati novu pod nazivom "Vijesti iz Regije". Da bi istaknuli njezin značaj, ovu smo rubriku pozicionirali na istaknuto mjesto ispod glavnog slidera uz bok do sada najčitanije rubrike UFC. Potpuna regionalizacija projekta dogodit će se kroz nekoliko dana kada svjetlo dana ugledaju slovenska i srpska verzija Fight Sitea s domenama si i rs. U bliskoj budućnosti u planu su i ostale jezične verzije portala koje bi zaokružile regiju bivše Jugoslavije odnosno prostora na kojem se emitira Fight Channel. 

Od ostalih novina valja istaknuti dodavanje rubrika Fitness i Objavi svoj video, čiji će sadržaji, vjerujemo, dodatno obogatiti ionako raznolike teme koje Fight Site nudi. Tu je i sada stalna kolumna Maroja Ivandića koji će redovito obrađivati teme iz svijeta udaračkih disciplina, a istaknuto mjesto na stranici dobio je i EPG prikaz trenutačnog i sljedećeg programa na Fight Channelu.

Ipak, najveća novina je Fight Forum koji će, sigurni smo, slijediti primjer Fight Sitea i ubrzo postati najposjećeniji borilački forum u regiji. Valja istaknuti kako Fight Site, Fight Forum i web shop Fight Stuff, koji s radom kreće u rujnu, imaju jedinstvenu registraciju i login kojim smo objedinili i olakšali korištenje sve tri zasebne cjeline. Isto korisničko ime i zaporka tako vrijede za komentiranje članaka na Fight Siteu, rasprave na Forumu i eventualno kupovanje na Fight Stuffu. 

Naravno, ovako velik projekt nije imun na dječje bolesti pa se unaprijed ispričavamo zbog grešaka i bugova kojih će sigurno biti u narednom periodu. Ukoliko primijetite nešto što bi trebalo ispraviti cijenili bismo da na isto ukažete i nama putem e-maila na adresu [email protected]

Cijenjeni posjetitelji, još jednom Vam zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćete i u buduće čitati "Najjači borilački portal u regiji", a da će Vam ovaj redizajn i novosti to barem malo olakšati i učiniti još ugodnijim.

 

Glavni urednik
Marko Petrak

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI