Ljepša strana kaveza (3): Badurek, Grasso, Tate (FOTO+VIDEO)

kolumneIZDVOJENA VIJEST 03.03.2015 14:35h Autor:

Izabela Badurek

Došlo je vrijeme za treće izdanje ljepše strane kaveza, rubrike u kojoj predstavljanje vizualno atraktivne MMA borkinje, koje osim svojim borbama pažnju privlače i izgledom. Ovog puta to su Izabela Badurek, Alexa Grasso i Miesha Tate.

Treće izdanje donosi jednu iskusnu UFC borkinju, jednu novu, koja će debitirati na istom eventu gdje se bore Filipović i Gonzaga te jednu od najtalentiranijih svjetskih borkinja, koja je ponovno briljirala na Invictinom eventu.

Izabela Badurek

Lijepa Poljakinja najnovija je članica elitne promocije, a debitirati će protiv još jedne atraktivne djevojke puno većeg hypea, Alexandere Albu. Trebala bi to biti borba protiv sjajne udaračice kakve je Albu i vrhunske parterašice, budući da je Izabela svih svojih pet pobjeda ostvarila prisiljavanjem na predaju, od toga čak tri puta armbarom i jednom trokutom na ruci. 

U UFC dolazi po prvi put nastupiti u bantam kategoriji, nakon što je do sad nastupala u peru i to u raznim europskim organizacijama. Trenutno se priprema kao glavna sparing partnerica sunarodnjakinji Joanni Jedrejczyk, koja će za dva tjedna pokušati postati UFC prvakinja u slamka kategoriji.

Twitterhttps://twitter.com/izabelabadurek
Facebook:https://www.facebook.com/IzabelaBadurek

Alexa Grasso

Alexa ja 21-godišnja Meksikanka koja nastupa u Invicta organizaciji, gdje je članica slamka kategorije, a do sad je ostvarila tri pobjede u tri nastupa, dok joj je ukupan skor 7-0. Nakon nokauta nad iskusnog Alidom Gray te posljednje pobjede, nad jednako talentiranom Mizuki Inoeu, pretpostavka je da joj je UFC ugovor pred vratima.

Inače, preslatka Alexa za sad još uvijek trenira u svojoj domovini, iako ju mnogi američki kampovi planiraju dovesti u svoj roster. Najbolje prijateljica i trening partnerica joj je Irene Aldana, također uspješna Invicta borkinja. U sretnoj je vezi s dugogodišnji momkom.

Instagramhttps://instagram.com/alexa_grasso
Twitter: https://twitter.com/AlexaGrasso
Facebookhttps://www.facebook.com/alexagrasso999

Miesha Tate

Došlo je vrijeme da se u ovoj rubrici nađe i jedna veteranka te opčenito ponajbolja borkinja svijeta, no također, po mišljenju mnogih, 'vlasnica' savršenog tijela. To je naravno, Miesha Tate, bivša Strikeforce prvakinja i najveća nemeza Ronde Rousey.

O Mieshi se gotovo sve zna, jedina je koja je izdržala prvu (pa i drugu) rundi protiv Ronde Rousey, djevojka koja u svoj rezimeu ima pobjede nad Zoilom Gurgel, Marlies Coenen, Julie Kedzie, Liz Carmouche i Sarom McMann. U vezi je s Top 15 UFC borcem bantam kategorije, Bryanom Carawayem i uvijek je rado viđena na svim borilačkim i inim eventima.

Instagramhttps://instagram.com/mieshatate
Twitterhttps://twitter.com/mieshatate

Odabrao: Mario Katušić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI