FFC u Poreču je “rasturio” – najveća nagrada je oduševljenje fanova!

kolumneIZDVOJENA VIJEST 22.11.2014 15:08h Autor:

Glavni urednik Fight Channela je ponudio kratak osvrt na sinoćni borilački spektakl u Poreču.

FFC 15 je jednom riječju oduševio. Tu ne mislim samo na ljubitelje borilačkih sportova, nego i na "main stream" publiku koja je oduševljeno pratila sjajne mečeve što u Žatici, što preko malih ekrana. I društvene mreže su se "zapalile" odmah nakon što je event završen. Niti jedan negativni komentar, samo salve hvalospijeva na sjajnu organizaciju i vrhunske mečeve.

I zaista, borci su ovaj put ispunili sva očekivanja. Teško je bilo među 13 dvoboja pronaći onaj koji je razočarao. Još teže je odrediti koji je meč bio najbolji i najatraktivniji jer smo vidjeli toliko dobrih poteza, toliko preokreta i toliko vrhunskih dvoboja. Kada dobijete toliko čestitki da ih ne stignete niti pročitati, a kamoli na sve odgovorit, a svaki komentar koji pročitate je pozitivan, onda vam drugi sud ne treba.

Malo je reći da je FFC uspio. Nakon kristalizacije boraca i perioda kroz koji svaka mlada promocija mora proći, posljednja dva eventa (Ljubljana, Poreč) su dokazali da je Final Fight Championship sada posložen poput natočnijeg sata, a da se "miss matchevi" više ne događaju. Dapače, svaka sljedeća priredba bi trebala biti još bolja i zanimljivija.

Priredba u Poreču je pokazala i dokazala još jednu stvar – da vrhunski popis borbi ne treba biti skup i prepun zvijezda. Dovoljno je samo upariti kvalitetne i atraktivne borce koji su spremni ostaviti "sve" u ringu. To je definitivno recept i za daljnji uspjeh.

A ono najbolje tek dolazi. Za dva tjedna smo već u Beču gdje nas očekuju Sakara, Guelmino, Perak, Veseli i društvo. To bi mogao zamisliti bolji kraj ionako sjajne FFC sezone!

Umjesto klasičnog komentara priredbe eve par komentara fanova koji su pratili akciju iz Poreča:

"Svaka čast, bilo je fantastično! Zbog rada cjelog FFC teama, ja mislim da so borilački sportovi u još većem porastu u ovom regionu i da smo svi borci dobili još jednu motivaciju da treniramo još jače."

"Stvarno je bilo extra … uživao sam od jutra do večeri. Jedino me noga malo boljela. Možda neki ne znaju da sam invalid, ali za ovakav event išao bih na kraj svijeta. Svaka čast vama organizatorama da je event bio vrhunski."

"Stigao sam iz Švicarske samo za ovaj event, ali na žalost nisam vidio sve borbe – samo zadnje 4 jesam. Isplatilo se."

"Super sve 5, fenomenalno."

"Kakva priredba. Ovo je bilo spektakularno. Tko bi rekao da je FFC iz Hrvatske."

"Tx Mr. Orsat Zovko and Marko Petrak for an amazing night."

"Tx for perfect organisation and for oportunity to see this event."

"Spektakl u Poreču. Bruuuutalne borbe, po meni najbolji FFC do sada."

"Ludnica, FFC ponovno rasutrio. Bravo!"

"Vrhunski FFC. Kakva akcijaaaaaaa."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI