Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zelg se vratio iz New Yorka gdje je snimio reklamu za Bellator Grand Prix! | Fight Site

Zelg se vratio iz New Yorka gdje je snimio reklamu za Bellator Grand Prix!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2011 14:39h Autor:

Zelg u New Yorku (Facebook)

Hrvatski MMA borac, Zelg Galešić, se jučer vratio iz New Yorka gdje je proteklih dana odrađivao ugovorne obaveze prema organizaciji Bellator.

Ususret početka Grand Prixa u srednjoj kategoriji koji starta na jesen, a na kojem će sudjelovati i naš Galešić, američka promocija je snimala promo materijale za MTV2 kanal na kojem već neko vrijeme ima svoj dom.

Galešić je u razgovoru za Fight Site potvrdio kako je impresioniran organizacijom i gostoprimstvom od strane Bellatora. Za sada se još uvijek ne govori o protivniku u četvrtfinalu.

“Bilo je odlično, snimali smo nekoliko dana te reklame kako bi se turnir što bolje promovirao. Još uvijek ne mogu govoriti o protivniku u četvrtfinalu”, kaže Zelg.

Pitali smo ga i o mogućnosti da se otpušteni UFC-ov borac Nate Marquardt priključu Grand Prixu. Zelg priznaje kako se o tome govorilo, no…

“Koliko čujem, ništa od toga neće biti. Baš kad sam bio gore, pregovarali su s Marquardtom, no dvije strane se nisu uspjele dogovoriti. On je inače jedan od najboljih boraca u srednjoj kategoriji na svijetu i sigurno je da bi bio velika zvijezda u turniru.”

Galešić se sada okreće pripremama i napornim treninzima usred ljeta i sezone godišnjih odmora, a zahvalio se i svom glavnom sponzoru MVP Nutritionu na suradnji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI