Wolf bijesan na trenera: Njegova kriva taktika je kriva za poraz od Delije, hoću revanš!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 12:22h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Ruben Wolf se definitivno nije "obrukao" protiv Ante Delije na netom završenom Final Fight Futuresu 2 u Opatiji. Nijemac je jedan od rijetkih boraca koji su uspjeli preživjeti prvu rundu, no druga je ipak bila previše za ovog životopisnog bivšeg hokejaša. "Hodajuća nevolja" je slavio gušenjem (giljotinom) te je tako ubilježio novu pobjedu, ali i prekinuo niz od dva uzastopna poraza.

No, Wolf je nakon dvoboja "rigao vatru" od bijesa. Ne na sebe, nego na svog trenera koji je, prema njegovim riječima, sasvim pogrešno složio taktiku za ovaj dvoboj.

U ekskluzivnom razgovoru za Fight Site, Wolf je objasnio o čemu se radi.

"Jako sam ljut. Trener mi je postavio krivu taktiku, tjerao me da ležim na leđima i lovim 'heel hook', što jest  moja specijalnost, ali ja sam prvu rundu htio stajati i umoriti Deliju jer sam primijetio da se brzo umara", objašnjava ovaj hokejaš koji je karijeru završio zbog prevelikog broja isključenja. Nastavak sportske karijere uslijedio je u drugoj disciplini – MMA-ju gdje za sada solidno kotira.

"Da je jako umoran, to sam i osjetio kad smo pali u parter. Osjetio sam kako teško teško diše i bori se za dah. Žao mi je što nisam primijenio svoju taktiku i ljut sam zbog toga. Htio sam prvu rundu odraditi u stand-upu, a tek u drugoj ići na rušenje i heel hook", dodao je Wolf koji je čelnike FFC-a molio za novu priliku i revanš protiv Delije.

"Dok sam profesionalno igrao hokej zadobio sam udarac u glavu tijekom utakmice, pao na pod i progutao jezik. Jezik su mi izvadili van, ali još uvijek imam posljedice. To mjesto u grlu me još uvijek boli, a Delija me točno tu pritisnuo giljotinom. Zato sam tapkao i prije negoli je giljotina bila pošteno zatvorena. Želim revanš!", zavapio je "Viking".

Hoće li doći do revanša, za sada je nepoznato, no Wolf je zaslužio još jednu priliku u Final Fightu. Srčanost i hrabrost mu se nikako ne mogu osporiti! Razmjer sukoba borca i trenera bio je toliki da dvojac dan nakon dvoboja nije razgovarao. Iako su zajedno putovali u Njemačku među dvojcem je vladao "silencio".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI