Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vladislav Kanchev: Bugarska još nije imala ovako jak event kao što je FFC 19! | Fight Site

Vladislav Kanchev: Bugarska još nije imala ovako jak event kao što je FFC 19!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 21.05.2015 15:09h Autor:

Kanchev i Gluhak

Vladislav Kanchev će 29. svibnja pred svojim navijačima u Sofiji nastupiti u glavnom meču MMA dijela FFC-a 19 protiv Josipa Artukovića. Bugarin je uvjeren da će slaviti u tom meču, a li neće imati lak posao protiv talentiranog Artukovića.

Vladislavu će ovo biti treći nastup za FFC. Na FFC-u 14 je svladao Laszla Benka, a na FFC-u 15 je odradio jedan od najboljih FFC mečeva u velter kategoriji, kad su suci nakon tri runde rata između njega i Ivana "Braveheart" Gluhaka proglasili izjednačen meč. Kancheva sada čeka još jedan bespoštedni rat, koji je najavio za Fight Site.

Je li Bugarska ikad imala event kao što će biti FFC 19?

"Promocija BFO je prošle godine organizirala jedan od najboljih evenata ikad, ali ipak mislim da će FFC po pitanju kvalitete podignuti ljestvicu za još jedan nivo."

Što možemo očekivati od bugarskih navijača u Universiada Hallu?

"Moji sunarodnjaci stvarno razumiju borilačke vještine. Bugari su borci po prirodi, tako da možete očekivati veliko zanimanje za ovaj spektakl."

Na FFC-u 15 si se borio s Ivanom Gluhakom. Nakon tri uzbudljive runde otvorene borbe suci su odlučili da je meč izjednačen. Smatraš li takav ishod poštenom odlukom?

"Mislim da je borba bila vrlo teška. Gluhak je čvrst borac, ali sebe smatram pobjednikom te borbe."

Koji je tvoj glavni cilj u karijeri?

"Trenutno mi je glavni cilj osvajanje FFC titule. U budućnosti se želim natjecati na najvećem levelu natjecanja, što znači UFC."

Tko je za tebe Josip Artuković?

"Josip Artuković je vrlo sposoban borac koji ima pobjede u dobrim organizacijama. Znam da se borio u srednjoj kategoriji i da ima ljubičasti pojas u BJJ-u. Osam pobjeda je ostvario prisiljavanjem na predaju. Ovo će za mene biti dobro iskustvo."

Što je najopasnije oružje koje Artuković posjeduje?

"Dobro znam koja su njegova najjača oružja, ali Josip će se morati brinuti o mojim oružjima."

Izjavio si da ćeš 100% pobijediti Josipa. Što ako si u krivu?

"Rekao sam da ću ga 100% pobijediti i to ću učiniti!"

S kime bi se volio boriti za pojas FFC prvaka ako dobiješ tu priliku?

"Trenutno sam fokusiran na Artukovića. Znam da su Gluhak i Laszlo Senyei izazivači za velter naslov prvaka. Mislim da bi revanš s Gluhakom bio svima zanimljiv, ali borio bih se i s Laszlom Senyeiom ako treba. Bit ću spreman za bilo kojeg borca kojeg FFC stavi pred mene!"

Što misliš o FFC-u?

"Ovo je najbolja MMA organizacija za koju sam nastupio. Svaki event je prepun iskusnih i odličnih boraca. Postoji mnogo rivaliteta među borcima na svakoj priredbi koju FFC organizira."

Gdje bi smjestio FFC u rankingu najboljih svjetskih MMA organizacija?

"Smatram da je FFC u TOP 5 organizacija svijeta. Ako se nastave razvijati na način kako se razvijaju do sada, u kratkom razdoblju će postati jedna od najgledanijih promocija svijeta, a to im od srca želim."

Jedno je sigurno, 29. svibnja u Universidad Hallu nas očekuje vatromet!

                                                                                                                                            Vice Stanišić
                                                                                                                vice.stanisic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI