Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO Intervju) Vlado Neferanović: “Planiram se boriti što više i želim još kvalitetnije protivnike” | Fight Site

(VIDEO Intervju) Vlado Neferanović: “Planiram se boriti što više i želim još kvalitetnije protivnike”

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 16:24h Autor:

Vado Neferanović (GMC)

Vlado Neferenović u posljednje je vrijeme iskočio kao hrvatsko borilačko ime na koje posebno treba obratiti pažnju. Ovaj poluteškaš iz Privlake vrlo je predan i talentiran borac, također izuzetno kvalitetnog pogleda na ono čime se bavi. Pogledajte kako je prošao razgovor s njim.

Ovaj 27-godišnjak pobjedom u Njemačkoj svoj je omjer doveo u pozitivu. Što je još važnije, došao je do treće pobjede u nizu i četvrte u posljednjih pet borbi, gdje je poražen tek od Ivana Erslana. S Erslanom je danas jako dobar prijatelj, a otkrio je kako je u toj borbi jako puno naučio. To se uostalom vidi kroz sve nastupe koji su nakon toga slijedili. Ovaj vlasnik vlastitog OPG-a, koji naporan rad na polju kombinira s radom u dvorani vinkovačkog Valens tima, još je jedan veliki borilački potencijal s istoka Hrvatske.

Onaj prvi pravi impuls za Vladu, kojim je vjerojatno prešao granicu između hobija i ozbiljnog bavljenja sportom, dogodio se krajem 2017. godine, kad je otišao u Rusiji kao žrtveno janje, a vratio se s velikom pobjedom nad njihovom velikom nadom. Nažalost, nakon toga je imao problema i nije nastupio sve do spomenute borbe na GMC-u, u kojoj je slavio gušenjem u prvoj rundi. Sada je vrijeme za jednako tako nastaviti.

Što može reći o toj borbi, o sebi samom kao borcu te o početku karijere uključujući spomenute poraza, Vlado nam je rekao u ovom intervjuu. Smatra li te poraze lekcijom ili preranim srljanjem u borbe? Kako je to biti borac iz istog mjesta kao Mirko Filipović? Što mu slijedi nakon ove pobjede u GMC-u te kakve je borbe spreman prihvatiti, sve smo to uspjeli saznati od njega osobno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI