Veličevič prije revanša s Mihaljevićem: Ovaj meč mi puno znači, a uskoro idem u zapadnu Europu

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 07.09.2013 08:30h Autor:

Veličevič VS Mihaljević

Terme Čatež ove nedjelje bit će domaćin vrlo zanimljivom eventu K-1 Open Challenger na kojem će se tijekom dana održavati amaterski mečevi, a u večernjem terminu kreće profesionalni dio s velikim brojem borbi.

U glavnom meču večeri slovenski borac Uroš Veličevič imat će priliku uzvratiti Igoru Mihaljeviću za poraz koji mu je nanio u Osijeku ranije ove godine na FFC-ovom eventu, a nema sumnje kako će to biti još jednom iznimno zanimljiva borba. Upravo tim povodom smo odradili kratki razgovor s Urušom…

Kako su protekle pripreme i s kime si sve surađivao od boraca?

"Pripreme su odrađene kao što je bilo planirano, iako sam imao manjih problema sa zdravljem. Na kraju smo sve uspjeli sanirati, tako da je ispalo u redu. Pripremao sam se u svom domaćem klubu TBK Brežice, tako da sam surađivao samo s našim teškašima."

Pretpostavljam da ti je ovaj revanš iznimno bitan, ipak ti je Mihaljević nanio jedini profesionalni poraz u karijeri. Osjećaš li veliki pritisak, pogotovo jer ćeš nastupiti pred domaćom publikom?

"Da, ovaj revanš mi je iznimno bitan i nadam se da ću svoj poraz iz Osijeka popraviti na domaćem terenu i nadam se da neću još jednom razočarati svoje fanove i gledatelje. Naravno da osjećam lagani pritisak, to je uvijek tako pred vlastitom publikom, ali meni je to pozitivno jer smatram da će mi upravo moji navijači pomoći na putu do pobjede."

Planiraš li koristiti manje-više istu taktiku kao u Osijeku ili će biti promjena?

"Nikad nisam volio pričati o svojoj taktici u medijima prije borbe, pa ću se toga držati i ovom prilikom. Sve ćete vidjeti u Čatežu tijekom borbe."

Kakvi su planovi nakon meča u Čatežu? Imaš li već ugovorene neke iduće nastupe? Iz SuperKombata su također pokazivali interes za tvoje angažman nakon pobjede na Opatija Fight Nightu 5 u sklopu njihovih europskih kvalifikacija.

"Da, bilo je određenih ponuda iz Rumunjske, ali nije odgovarao termin, a nakon ove borbe uzimam nekoliko dana odmora i onda se vraćam u dvoranu. Vjerojatno ću odraditi do kraje ove godine jednu borbu na WFC-u, a početkom sljedeće jednu u zapadnom dijelu Europe o čemu se još pregovara."

Osim tebe, na eventu nastupa još nekoliko prilično kvalitetnih slovenskih boraca. Kakve su tvoje prognoze za njihove mečeve?

"Na ovom eventu zaista će nastupiti dobra atraktivnih slovenskih boraca, sa svima njima sam u kontaktu i vidim da su iznimno motivirani i jako dobro pripremljeni za svoje mečeve. Siguran sam da će pružiti atraktivne nastupe i nadam se da će slaviti."

"Pozivam sve da dođu u Čatež ove nedjelje i neka navijaju za svoje borce, pa i mene naravno. Zahvalio bih se svom treneru Rožleu Jazbinšeku koji ne samo što mi je trener, nego i mi i privatno pomaže, a zahvala ide i cijelo Rožle Fight Teamu i sponzorima. Pozivam svoje fanove u dvoranu, neka budu najglasniji!"

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI