Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Upozorenje za najdominantnijeg FFC-ovog prvaka: “Dobro se pripremi, u ring ti dolazi nesavladivi kamerunski lav!” | Fight Site

Upozorenje za najdominantnijeg FFC-ovog prvaka: “Dobro se pripremi, u ring ti dolazi nesavladivi kamerunski lav!”

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 13.12.2016 15:55h Autor:

Daniel Lentie

Daniel Lentie jedan je od najboljih boraca s afričkog kontinenta i čovjek koji će ove subote pokušati zaustaviti najdominantnijeg FFC-ovog prvaka – Mladena Brestovca.

Lentie će na FFC 27 priredbi biti deseti po redu protivnik koji će u ringu hrvatske promocije odmjeriti snage s aktualnim teškaškim prvakom. Riječ je o borcu koji rodom dolazi iz Kameruna, a danas trenira i živi u Parizu. Od svoje 10. godine se bavi karateom, full contactom, kickboxingom, tajlandskim boksom i K-1 disciplinom, a osvajač je i brojnih titula kojima nam se pohvalio u ovom razgovoru.

“Četverostruki sam full contact kamerunski prvak, kao i dvostruki kickboxing prvak Afrike te prvak Afrike u full contactu. Također sam i četverostruki prvak Francuske u tajlandskom boksu, kao i pobjednik K-1 turnira iz 2008. i 2010. godine, a bio sam i finalist Tatneft kupa u 2015. godini”, predstavio je Lentie svoje uspjehe pa ukratko prokomentirao priključivanje FFC-ovom rosteru:

“Čast mi se boriti na ovoj priredbi. FFC je jedna od vodećih organizacija koja okuplja
renomirane internacionalne borce. S velikim ću se zadovoljstvom 17. prosinca u Zagrebu
sučeliti s jednim od najboljih hrvatskih boraca – Mladenom Brestovcem.”

O pripremama

“Moj trener Willy James i ja smo radili na formi i razradi taktike u suradnji s nekoliko
boraca kao što su Mohaman Goye, Yusuf Saidi, Yassin El Hanna, Kevin Yapi, Cheick Sidibe, Azize, Kayla i mnogi drugi. Sad mi još samo preostaje rezultat priprema demostrirati u ringu pred hrvatskom publikom. Ovom vas prigodom i sve pozivam da nas podržite kako bi za vas priredili ‘show’ i pokazali vam što je pravi kickboxing po K-1 pravilima.”

Kako zaustaviti protivnika koji ima 9-0 u FFC-ovom ringu?

“Brestovac je dobar borac, a svoju ću taktiku sačuvati za sebe tako da iznenađenje slijedi
17. u ringu. Zaustavit ću ga svojim načinom rada. Ja sam borac koji u ringu daje sve od sebe.”

Iako je iza njega uspješna karijera puna titula, Lentie upravo u FFC-u vidi priliku za ostvarenjem najvećeg postignuća u svojoj karijeri.

“Moje najveće postignuće bi bilo osvajanje FFC-ovog pojasa, kao i daljnje nastupanje za ovu promociju u svemu što ona nudi.”

Znači li to da ste se voljni testirati i u MMA vodama?

“To je jako dobra ideja i ja sam zapravo već nekoliko puta razmišljao o tome, samo sam čekao da stignu ponude. To je nešto što planiram sa svojim timom.”

Poruka za Mladena Brestovca?

“Svojem bih protivniku poručio da se dobro pripremi jer nesavladivi kamerunski lav dolazi
u ring. Nadam se kako ćemo pružiti dobru borbu i neka bolji pobijedi.”

Primijetili smo kako ste nedavno na svojoj Facebook stranici podijelili ‘highlight’ video Mirka Filipovića. Je li on jedan od vaših uzora?

“Da, Cro Cop je jedan od mojih uzora u ovom sportu, a uz njega bih još istaknuo Jeromea Le Bannera.”

Tko je Daniel Lentie izvan ringa?

“Izvan ringa sam dobar lik pun poštovanja koji se voli družiti s ljudima, a radim i kao osobni trener”, završio je s predstavljanjem ovaj zanimljivi borac koji će se FFC-ovim fanovima detaljnije predstaviti 17. prosinca u Areni Zagreb.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI