“Terror”: To je bila najbolja noć u mojoj karijeri!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 11:32h Autor:

Ivica Trušček i obitelj nakon meča

FFC 20 u Zagrebu, koji se proteklog petka održao u Ciboni, je obilježilo nekoliko sjajnih nastupa domaćih boraca. Možda i najimpresivniji od njih je bio onaj Ivice "Terror" Truščeka. Iako je trebao napadati titulu prvaka u lakoj kategoriji, Trušček nije uspio skinuti kilograme pa je dvoboj dobio tek prestižan značaj. Malo je reći da je Mađar Viktor Halmi bio favorit. Dvije impresivne pobjede u FFC-u protiv Vrbinca i Truhana su mu donijele pojas prvaka pa je publika vjerovala da niti protiv Truščeka neće biti ništa drugačije.

No, Ivica je doslovno izdemolirao Mađara. Od onog prvog high kicka koji je djelomično sjeo na Halmijevoj glavi, pa da rušenja, impresivnog GNP-a i na koncu brutalnog nokauta. Bio je to najbolji nastup "Terrora" u karijeri. I on se slaže…

"To je bila najbolja noć u mojoj karijeri", napisao je Trušček na svom službenom Facebooku te je dodao:

"Ne samo da sam pobijedio prvaka koji je do sada bio vrlo uspješan u FFC-u, nego sam to napravio na najimpresivniji mogući način – nokautom u prvoj rundi.
Nisam očekivao da ću uopće pobijediti, a kamoli ovako. No, kada sam ušao u ring, osjećao sam se kao da mi ništa ne može pa sam bio jako agresivan. Mislim da sam dokazao da ipak nešto znam."

"Prije borbe sam se zezao da će mi djeca svakako ovo zapamtiti, ali nisam znao hoće li biti bajka ili noćna mora. Srećom, bilo je ovo prvo."

"Slijedi vikend opuštanja uz uživanje u hrani, pa opet dijeta da budem stalno na 77kg i spreman za ponoviti postupak nekad u ranoj 2016-oj, taj put za FFC pojas…"

"Hvala kubu American Top Team Zagreb, sa svim trenerima i borcima, a posebno Kreši Merčepu bez kojeg sigurno ne bih uspio. Te Black Dragon BJJ Akademiji zbog čijih mi je giljotina ona jučer bila smješna… "

"Hvala gospodinu Orsatu i Marku Petraku te čitavom FFC-u, bez kojih bi petkom navečer zauvjek u podrumu sam vreću udarao. Hvala svim mojim navijačima u dvorani koji su cijelo iskustvo i uživanciju podigli na viši nivo, te Igoru Vukoviću koji mi je orgnizirao prvi AfterParty u životu. Na kraju posebno hvala mojoj obitelji koja je cijelo vrijeme bila uz mene…", zaključio je "Terror".

I zaista, nakon ovako impresivnog nastupa Terror je zaslužio i meč za naslov prvaka. Ipak prije mora sam riješiti probleme s prehranom koji ga očito koče u karijeri…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI