Teo Mikelić: Skakao sam od sreće kad je stigao poziv za Glory!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 06.03.2014 12:55h Autor:

Teo Mikelić

Nakon što je Shemsi Beqiri pretučen te je zaradio ozljede zbog kojih je morao otkazati nastup na subotnjem Gloryju priliku je iznenada dobio 21-godišnji borac iz Pule Teo Mikelić.

Mikelić će biti dio programa Glory Super Fight Series, a protivnik će mu biti iznimno opasni Murthel Groenhart. Iako je poziv stigao par dana uoči događaja koji se održava u zagrebačkoj Areni niti jednog trenutka nije dvojio hoće li ga prihvatiti.

"Kad je stigao poziv imao sam dvije i pol minute da odgovorim i niti jednog trenutka nisam razmišljao trebam li prihvatiti da budem sudionik Gloryja. To je nešto što sam priželjkivao i sad se ostvarilo. To je prilika koja se ne propušta i objeručke sam je prihvatio.", rekao nam je još uvijek uzbuđeni Teo Mikelić.

"Iskreno, trčao sam i skakao po kući kad sam saznao da ću nastupiti na Gloryju."

Nekadašnji juniorski prvak svijeta u kickboksu te europski u taekwondou spreman je za borbu jer svakodnevno trenira, a svom protivniku je poručio da se ne zavarava kako će lako doći do pobjede.

"Nemam što izgubiti. Moram u borbu ući hladne glave kao što to inače činim. Biti će to odličan meč i Groenhartu neće biti nimalo lako."

U profesionalnoj je karijeri kroz FFC ostvario četiri pobjede te je naglasio kako ga je to dovelo u priliku da nastupi na Gloryju.

"FFC mi je otvorio vrata profesionalne karijere. Tamo sam stekao iskustvo koje me je dovelo u poziciju da u subotu budem u Areni kao borac, a ne kao gledatelj. Moram zahvaliti Orsatu Zovku koji mi je dao priliku."

Nastup na Gloryju bi pak Mikeliću mogao otvoriti neka nova vrata.

"Jako sam mlad dobio priliku. Jednostavno moram odraditi dobar meč. Moram se pokazati u pravom svijetlu i onda je sve moguće." rekao nam je Teo Mikelić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI