Račić “privremenom” prvaku Pejiću poručio: Ne moraš znati engleski da bi se borio sa strancima (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 03.10.2016 18:46h Autor:

Antun Račić

MMA borac Antun Račić (18-7) ostvario je veliki uspjeh na prvom izdanju Croatia National Pro Jiu-Jitsu Championshipa gdje osvojio kategoriju do 77 kilograma za plave pojaseve, ali se i putem otvorene kategorije kvalificirao za Svjetsko prvenstvo koje će se u travnju 2017. održati u Abu Dhabiju.

Što se MMA-a tiče, član M-1 organizacije posljednji je nastup odradio u srpnju protiv Muse Kazikhanova, međutim, borba je završila bez pobjednika. “Killer” se u narednim mjesecima planira vratiti u ring ruske promocije, ali i u svjetski poznati Team Alpha Male u Sacramentu gdje je ove godine trenirao s velikim imenima UFC-a poput Urijaha Fabera, Chada Mendesa i Codyja Garbrandta.

Borac iz dubrovačkog Gladiatora nikada nije poražen kao FFC-ov prvak u kategoriji do 66 kg, pa zato i novopečenog prvaka Filipa Pejića smatra samo privremenim nositeljem naslova. Iako trenutno ima ugovor s drugom organizacijom Račić je voljan obračunati se s “Nitrom” kada se za to ukaže prilika kako bi dokazao da je još uvijek neosporni prvak Final Fight Championshipa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI