Preteni: Nastup na Legendu 2 je velika stvar za moju karijeru!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 06.11.2013 08:36h Autor:

Stoica VS Preteni

Agron Preteni zaista može biti zadovoljan kako se u posljednje vrijeme razvija njegova karijera. Nakon što je nastupio u prestiž borbi odličnog K-1 World Grand Prix Finala u zagrebačkoj Areni te je tom prilikom svladao favoriziranog Rumunja Andreija Stoicu, sad ga čeka revanš u Rusiji.

SuperKombatova zvijezda možda je malo podcijenila splitskog borca pred borbu u Zagrebu, ali teško da će tu grešku ponoviti ovog petka u Moskvi.

Njih dvoje nastupaju u prvoj borbi večeri, a prije nego što je otputovao prema Rusiji, nakratko smo popričali s Agronom o novom velikom izazovu u njegovoj karijeri.

Koliko za tvoju karijeru znači nastup na jednom takvom eventu kao što je Legend 2? Ponovno ćeš nastupiti uz neka od najveća imena na svjetskoj borilačkoj sceni?

"Za moju karijeru je to veliki korak naprijed i mislim da je to prilika za daljnje napredovanje. Da, popis borbi je stvarno dobar i drago mi je što sam se našao među takvom borilačkom ekipom."

Protiv Andreia Stoice odradio si u Zagrebu odličnu borbu, kakvu taktiku spremaš ovog puta? Hoće li biti većim dijelom kao i u Areni ili za Moskvu spremaš nešto drugo?

"Taktika je odlično odraditi borbu i pobijediti, tijek borbe je teško prognozirati, sve ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija u ringu, a ja i moji treneri ćemo se onda sukladno tome prilagođavati kako bi došli do cilja koji je uvijek pobjeda na kraju borbe."

Kako su protekle pripreme, tko ti je sve pomogao?

"Pripreme su odlično prošle, zadovoljan sam svojom formom za koju su zaslužni Marko Žaja i Ante Varnica, ponajviše za specifiku i Ante Bonačić za kondicijsku pripremu. Vjerujem da neće biti nikakvih problema s te strane tijekom borbe."

Imaš li kakve planove za dalje nakon ove borbe?

"Borba u Rusiji mi je iznimno značajna u karijeri, tako da se u ovom trenutku nismo ni upuštali u stvaranje nekih planova za iduću godinu. Posvećeni smo potpuno nastupu na Legendu 2, vidjet ćemo kako će to proći i nakon toga ćemo razmišljati o idućim nastupima", rekao je Agron za Fight Site.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI