Prachnio ukrotio “Zvijer”: Morao sam napasti prvi! (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 28.11.2015 22:06h Autor:

FFC 21

FFC je sinoć u Rijeci dobio svog inicijalnog prvaka u poluteškoj kategoriji. Marcin Prachnio ukrotio je bosansku “Zvijer” i zaslužio titulu najboljeg borca kategorije.

Tomislav Spahović je najavio da je spreman odraditi sve tri runde, ali mu Prachnio to nije dopustio. Poljak se našao i na podu, ali je neutralizirao Spahovićev pokušaj kontrole i nije mu dopustio da ga kazni “ground’n’poundom”. Član famoznog Golden Glorya je u klinču zadao Bosancu par teških koljena u tijelo nakon čega je ubrzo uslijedio i jedan munjeviti udarac koji poslao Spahovića na pod, a sudac je prekinuo borbu.

“Tokom borbe sam se dosta kretao i često sam mijenjao pozicije. To je i bio plan kojim sam protivniku stvarao što više problema. Morao sam preuzeti inicijativu od početka i biti prvi koji će udariti. Kao što možete vidjeti to je donijelo očekivane rezultate. Ubrzo je počeo hvatati duboke udisaje”, rekao je Prachnio.

Iako se očekivalo da će Spahović biti jači borac i zadati u tom pogledu Prachniu probleme, prvak ističe da se dobro pripremio i sve je imao pod kontrolom.

“Dvaput me uspio srušiti na pod, ali sam svaki put kontrolirao situaciju i nije me uspio ničime ugroziti. Moram priznati da sam bio dosta jak. Gala me kao i obično dobro pripremio. Sudac je radio dobro i korektno”, zaključio je prvak.

FFC-ova poluteška kategorija je najbogatija u organizaciji i tek ćemo vidjeti hoće li Prachnio opravdati status prvaka u svojoj prvoj obrani. Igor Pokrajac je izazvao Staringa u teškoj kategoriji, ali nebi bilo iznenađenje da se prije ili poslije obračuna i s Poljakom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI