Pokrajac se javio iz Toronta: Šake su u redu!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 11.12.2011 19:28h Autor:

Nokaut protiv Soszynskog

Igor Pokrajac je prvi intervju za hrvatske medije nakon spektakularne pobjede protiv Kryzstofa Sosznyskog dao upravo za Fight Site i Fight Channel gdje već duže vrijeme stručno sukomentira prijenose UFC evenata.

U kratkom razgovoru, Pokrajac je izrazio zadovoljstvo zbog efektne pobjede i atraktivnog nokauta, a kaže kako je scenarij bio unaprijed isplaniran i da je sve ispalo točno onako kako su on i njegov trener Goran Babić “Hambi” to zamislili.

“Završilo je kako sam najavio. Ono što sam radio sa svojim trenerom Hambijem na treninzima, dogodilo se i na meču. Točno ta kombinacija mi je upalila. Presudno se pokazalo to što sam podignuo eksplozivnost i KO snagu zahvaljujući napornom radu u Core Gymu s profesorom Goranom Sajkom. On me pripremao za ovu borbu i ovo su, među ostalim, plodovi tog rada”, izjavio je Pokrajac za Fight Site.

Upitan ima li Poljski eksperiment tvrdu glavu kao što to izgleda, Pokrajac odgovara sa smiješkom.

“Ma šake su u redu. Glava je tvrda, no moje šake su tvrđe.”

Naravno, radi se o velikom uspjehu za hrvatskog borca i za cijeli hrvatski MMA. Pokrajac sada s optimizmom gleda na nastavak karijere u UFC-u.

“Stvarno sam sretan. To se, vjerujem, moglo vidjeti i kada je sudac prekinuo borbu. Vidjeli ste kako sam oduševljeno reagirao”, kaže Igor i zaključuje:

“Pozdravljam sve čitatelje Fight Sitea i Fight Channela koji su me gledali uživo u prijenosu. Hvala svima na podršci i nadam se da ste uživali.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI