Pokrajac: Bolji sam od Silve u hrvanju, brži sam u stojci!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 08.02.2012 11:54h Autor:

Thiago Silva vs. Igor Pokrajac

Igor Pokrajac je za Fight Site potvrdio meč protiv opasnog Thiaga Silve ustvrdivši da je oduševljen protivnikom kojeg mu je UFC namjeno na priredbi u Fairfaxu 15. svibnja.

“Da budem iskren, očekivao sam i ranije nastup jer sam bio u odličnom momentu nakon dvoboja protiv Soszynskog. Tražio sam vrhunskog protivnika i to sam dobio. Radi se o samom vrhu poluteške divizije i zato sam oduševljen.”

Silva je velik zalogaj?

“Znam sve o njemu. Radi se o kvalitetnom borcu na svim poljima koji voli borbu u stand up-u. To mi odgovara. Borio se protiv jačih imena u UFC-u, no te je mečeve gubio. Pobijedio je jedino Keitha Jardinea.”

Gdje vidiš svoje šanse?

“Mislim da sam u mnogim segmentima bolji od njega. Vjerujem da je moje hrvanje bolje, a kada je u pitanju BJJ, onda se sa svojim plavim pojasem mogu suprotstaviti njegovom crnom. U stojci sam sigurno brži i tu vidim svoju prednost.”

Silva se proslavio svojom doping aferom. Brine li te da će pokušati i protiv tebe napraviti istu stvar?

“Uopće se ne zamaram time. UFC je ozbiljna kompanija koja vodi brigu o takvim stvarima. Smatram da će Silva biti pod dodatnom prismotrom zbog svoje prošlosti, ali, kao što sam rekao, ne razbijam glavu o tome hoće li biti dopingiran ili ne.”

Dio si glavnog dijela večeri priredbe u Fairfaxu. Jesi li se možda nadao nekom većem gradu?

“Da budem iskren, u posljednjih nekoliko mečeva nisam imao prilike uopće razgledati grad. Uglavnom sam na potezu hotel – dvorana – novinari. Tako će biti i ovaj put stoga mi je svejedno gdje je meč.”

Do dvoboja ima dosta vremena, kada startaš s pripremama?

“Ja sam već u punom pogonu. Očekivao sam ranije meč pa sam tako i trenirao. Već sam sada vrhunski spreman, a do dvoboja će se forma još dodatno popraviti.”

Marko Petrak

[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI