Petje traži osvetu u revanšu s grčkim nokauterom: “Želim izbrisati tu mrlju sa svoje karijere!”

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 16:35h Autor:

Kakoubavas vs. Petje

Samo Petje je napokon dočekao priliku da osveti najteži poraz svoje karijere. Uspješni slovenski kick-boksač se prije dva mjeseca vratio na tron FFC-ove lake kategorije, a pobjeda nad Tigranom Movsisyanom osigurala mu je revanš s Meletisom Kakoubavasom, grčkim nokauterom koji mu je prije godinu dana oduzeo pojas prvaka.

Dok je Kakoubavas pauzirao, što zbog ozljede, što iz drugih razloga, Petje je upisao dvije pobjede te stigao do prilike da na FFC-u 28, kako sam kaže, “izbriše mrlju” koju je na njegovoj karijeri ostavio nokaut iz Atene. Baš kao u FFC-ovom grčkom debiju, Petje će 11. ožujka ponovno biti na gostujućem terenu, no time se u posljednjim danima pred nastup nimalo ne zamara.

“Znam da sam u prvom meču napravio grešku te mi ponovni dolazak na njegov teren ne igra neku posebnu ulogu. Možda će to više utjecati na njega jer direktno iz kreveta ide na meč, a opet može biti i to da će se naći pod većim pritiskom jer se mora pokazati pred svojom publikom. Ja jednostavno želim ovaj meč zbog sebe, želim izbrisati tu mrlju sa svoje karijere. Želim to ispraviti, znam da sam bolji i kvalitetniji borac. Ne želim govoriti da je to bio ‘lucky punch’, ali ja znam koliko vrijedim”, samouvjereno je poručio Petje koji je već smanjio intenzitet treninga te pred odlazak u Atenu ostavio vremena za još samo nekoliko sparinga.

U Grčku dolazi u još boljem izdanju

Aktualni prvak smatra da mu je forma u usponu, a to je pokazao i u posljednjoj borbi s “Armenskim tigrom” koja mu je poslužila da ponovno uhvati ritam potreban za nastupe na najvišoj razini.

“Zadovoljan sam onime što sam pokazao u borbi s Tigranom, ali vidi se da mogu još bolje od toga. U trećoj je rundi bilo vidljivo da sam van ritma, no zadovoljan sam prikazanim. U prvu sam rundu ušao dosta krut, dok sam se u drugoj opustio i odradio dobar posao. Da sam isto ponovio u zadnjoj rundi, onda bih sigurno završio meč prekidom.”

O Kakoubavasu

Samo nam poručuje kako težak poraz iz prvog susreta s Kakoubavasom nije ostavio nikakvih posljedica, a čak se ni ne zamara time da mu uzvrati na isti način.

“Ne operećujem se time kako ću pobijediti. Samo me zanima pobjeda i želim dokazati da sam bolji borac. Očekujem ga spremnog i znam da će biti na visokom na nivou. On je uvjeren da će me i drugi put svladati, a ja sam tu da mu pokažem da nije u pravu.”

Kako izbjeći scenarij iz prvog susreta?

“Nisam ništa mijenjao, sve se odvija onako kako treba. Mislim da nema smisla raditi neke značajne promjene. Malo sam bolje pripremao odgovor na njegov ‘KO power’ i tome sam prilagodio posljednje sparinge.”

Iako pojas prvaka neće biti postavljen kao ulog u ovom meču, riječ je o dvoboju koji će zbog velikog interesa predvoditi kickboxing dio večeri. Upitan kako će se to odraziti na njegov pristup, Petje je kratko, ali jasno odgovorio:

“Meč kao i svaki drugi. Očekujte atraktivnu borbu u kojoj s moje strane neće biti razočaranja.”

 

Nešto više informacija o zanimljivoj priredbi koju nam je pripremila hrvatska promocija možete saznati posjetom na sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI