Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Petje: Ovo je najveća stvar u mojoj karijeri i nadam se ostati u Gloryju! | Fight Site

Petje: Ovo je najveća stvar u mojoj karijeri i nadam se ostati u Gloryju!

intervjui 24.02.2014 12:30h Autor:

Samo Petje

Samo Petje jedan je od najboljih mladih slovenskih kick boksača. Njegovu su kvalitetu prepoznali i organizatori borilačkog spektakla koji će se 8. ožujka održati u zagrebačkoj Areni.

Samo Petje sudjelovat će u uvodnom dijelu programa. Zapravo on i Austrijanac Lirim Ahmeti u borbi kategorije do 70 kilograma otvorit će Glory 14. Slovenski udarač i nokauter u završnoj je fazi priprema.

"Pripreme za meč su gotovo pri kraju. Trenutno radimo na detaljima i to bi bilo to. Sparirao sam s jako puno različitih boraca tako da ću biti spreman kao i za sve dosadašnjem mečeve. Obećavam da ćete imati što vidjeti u tom meču.", rekao je Petje.

Naravno da je proučio i svog protivnika pa će biti spreman za sva moguća iznenađenje.

"Protivnik izgleda vrlo čvrsto, a stilovi su nam prilično slični. Ima par specijalki kojima ruši svoje protivnike. Opasan mu je lijevi highkick iz kontre. Taj sam detalj jako dobro proučio tako da se nadam da me s tim ne može iznenaditi. No, nikad se ne zna u borbi se može svašta dogoditi.

O svojoj taktici nije želio previše govoriti…

"Najbolje je da to ostavimo kao iznenađenje. Mogu samo reći da nitko u Areni neće bit razočaran mojim nastupom."

Nastup na Gloryju za mladog će slovenskog borca biti dodatna motivacija.

"Ovo mi iznimno puno znači. Presretan sam što ću se boriti u uvodnom meču u organizaciji koje drži primat u ovom sportu. Nadam se da je to tek početak i da ću iduće dvije godine biti dio Gloryja."

Rekao je ponešto Petje i o glavnoj borbi večeri, o meču Filipović – Bonjasky…

"Teško se odlučiti za jednog od njih dvojice. Sjećam se kad su se prvi put borili jedan protiv drugog. Gledao sam taj meč pred TV ekranom, a sad nastupam na eventu gdje će imati revanš. Ima li što ljepše… U mojim počecima treniranja tajlandskog boksa jako mi se sviđao Bonjaskyjev stil. Nezaboravno je to leteće koljeno. Radio je dosta rezervirano i čekao svoj trenutak. Na taj je način nokautirao dosta boraca. Bit će to jako zanimljiv meč i jedva čekam njihov okršaj, okršaj velikana ovog sporta. Mislim da pobjeda ili poraz ne igraju ulogu. Bit će to meč koji će pratiti cijeli svijet.", rekao je na kraju Samo Petje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI