Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Orsat Zovko demantirao nastup Robina Van Roosmalena za FFC | Fight Site

Orsat Zovko demantirao nastup Robina Van Roosmalena za FFC

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 30.09.2015 11:58h Autor:

Orsat Zovko

Popularni Liverkick je objavio vijest o debitantskom MMA nastupu jednog od najboljih kick boksača današnjice Robina Van Roosmalena. Sve ne bi bilo toliko zanimljivo da se kao mjesto njegovog debija u slobodnoj borbi ne spominje FFC.

Dapače, o FFC-u se piše biranim riječima, a kao izvor informacije se navodi intervju Van Roosmalena koji je dao za službene stranice Blackzilliansa. Nadalje, u članku se otkriva da će FFC 16. siječnja održati priredbu u Italiji što također nije za sada potvrđeno, niti najavljeno od strane čelništva Final Fight Championshipa.

Tragom ove vrlo zanimljive vijesti kontaktirali smo predsjednika FFC-a Orsata Zovka. On je informaciju demantirao…

"Koliko znam Van Roosmalen je momentalno broj jedan u svojoj kategoriji u kick boksingu i mislim da je njegova minimalna cijena oko 50 tisuća dolara po nastupu. To su za sada cifre koje su iznad naše platežne moći, a da je nešto tako dogovoreno, valjda bi mi prvi to objavili", demantira Zovko i dodaje:

"Na dnevnoj bazi imam desetke razgovora s borcima iz cijelog svijeta. S nekima se načelno i dogovorimo o suradnji, no na koncu se stvar ne realizira do kraja. Bilo bi bolje kada bi se u ovom poslu svi malo korektnije ponašali i objavljivali informacije koje su provjerene i 100 posto točne."

Čelnik FFC-a bi jednog dana volio imati Roosmalena na svojoj priredbi neovisno radi li se o kick boksingu ili slobodnoj borbi…

"Volio bih da svjetska klasa poput Roosmalena predvodi FFC roster, ali za sada je to jako daleko od realnog. Ili možda na službenoj stranici Blackzilliansa znaju nešto što ja ne znam", upitao se Zovko.

Roosmalenov menadžer: Pregovaramo sa svim najvećim promocijama

Osim Zovka, Fight Site je kontaktirao i Remona Daaldera, jednog od poznatijih svjetskih borilačkih menadžera koji ujedno vodi i karijeru Van Roosmalena. I on je demantirao podatak o meču svog pulena na FFC-u.

"U ovom trenutku pregovaramo sa svim najvećim MMA promocijama oko nastupa Robina Van Roosmalena u slobodnoj borbi. No, za sada ništa nije formalizirano, niti stavljeno na papir. Jednom kada se to dogodi, izvjestit ćemo javnost o tome", rekao je u kratkom razgovoru Daalder.

Ispred FFC-a je prva priredba u Zagrebu nakon dvije godine. 23. listopada ćemo u Ciboni pratiti FFC 20 s Igorom Pokrajcem i Dževadom Poturkom u glavnim ulogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI