Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mladen Brestovac za Fight Site najavljuje dvoboj protiv Mighty Moa! | Fight Site

Mladen Brestovac za Fight Site najavljuje dvoboj protiv Mighty Moa!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 03.07.2011 19:01h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen nam je otkrio taktiku koju planira primijeniti protiv snažnog Samoanca poznatog po razornom krošeu. Nakon turnira vraća se na pripreme s Cro Copom.

Hrvatskog kick-boks teškaša, Mladena Brestovca, 16. veljače u rumunjskoj Costanti očekuje najveći ispit karijere protiv K-1 superzvijezde “Mighty Mo” Silige. Glavni stand up sparing partner Mirka Filipovića je u razgovoru za Fight Site najavio dvoboj koji bi mu mogao biti novi poticaj u karijeri i gurnuti ga prema samom vrhu europske K-1 scene.

“Prvotno sam trebao nastupiti protiv Nizozemca Ismael Londta, ali mi je prošli tjedan moj menadžer Igor Jushko javio da je došlo do promjene i da se borim protiv Mighty Moa u prvom kolu turnira četvorice “Superkombat Grand Prixa”, izjavio je Brestovac za Fight Site.

Kakva su tvoja očekivanja od ovog dvoboja?

“Očekujem težak meč i teške udarce svog protivnika po kojima je i poznat. Taktika za borbu je izbjegavati blisku borbu te pokušati raditi sa distance koja meni odgovara za udarce nogama i koljenima.”

Je li bilo dovoljno vremena za pripremu?

“Pa mislim da je jer se pripremam već gotovo dva mjeseca za ovaj turnir. Treniram u Zagrebu sa svojim trenerima Draženom Prskalom i Aleksandrom Pupcem. Mnogo su mi pomogli i Mirko Filipović, dečki iz OFC-a, Ivan Stanić i Mladen Kujundžić, kao i dečki iz Novog Mesta, Rok Štrucl i Franci Grajš. Svima im se zahvaljujem na pomoći.”

Je li bilo problema s ozljedama?

“Ne. Za sada je na svu sreću sve u redu i potpuno sam zdrav.”

Već si rekao da ćeš izbjegavati blisku borbu s Mighty Moom? Gdje još leži opasnost?

“Mislim da se samo treba paziti njegove desne ruke, odnosno njegovog razornog swinga. Ako se to izbjegne ili blokira, mislim da ne bi smjelo biti problema.”

Samoanac je prije mjesec dana teško nokautiran od Sergeija Kharitonova. Može li se naučiti neka pouka iz tog dvoboja?

“Pa iskreno mislim da i ne može. Kharitonov dosta drugačiji borac od mene tako da će moja taktika biti potpuno različita od one koju je on imao. Doduše, nikada ne znaš kako se meč može otvoriti.”

Surađuješ li i dalje s Mirkom Filipovićem?

“Da, još uvijek surađujemo i ta suradnja ide odlično. Smatram da bi svaki borac od njega mogao naučiti mnogo toga.”

Znači li to da ti je spariranje s Cro Copom donijelo kvalitetu više?

“Apsolutno. Mogu biti sretan što živimo u istom gradu što mi to omogućuje da mogu trenirati s njim bez dodatnih putovanja i troškova.”

Da li ti je Mirko dao kakav savjet za meč protiv Mighty Moa? O njihovom dvoboju se u nekoliko navrata ozbiljno pričalo još za vrijeme Mirkove karijere u Japanu.

“Nisam uopće znao da su se Mirko i Mighty Mo trebali susresti. Još uvijek nismo pričali o mom meču.”

Kada se nastavlja suradnja s Cro Copom?

“Odmah nakon dvoboja protiv Silige, priključujem se Mirku i njegovim pripremama za sljedeći dvoboj u UFC-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI