Joey Angelo pred FFC debi: Moj stil borbe? Zagristi štitnik za zube i krenuti naprijed!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 24.02.2017 18:55h Autor:

Joey Angelo

Američki borac Joey Angelo nova je akvizicija na FFC rosteru, a svoj debi imati će u Ateni na FFC 28 eventu idućeg mjeseca.

Ovaj MMA borac srednje kategorije će svog protivnika imati u domaćem borcu Andreasu Michalidisu, a mi smo iskoristili priliku porazgovarati s njim i saznati nešto više o njemu samom, kao i o tome kakvu bi smo borbu mogli očekivati.

Pošto si novi borac na FFC rosteru, možeš li nam ukratko reći nešto više o tome tko je Joey Angelo?

Imam 27 godina i otac sam troje djece. Inače sam zaposlen kao redarstvenik u urbanoj zoni Las Vegasa, a osim toga sam u punom treningu kao profesionalni borac.

A kakav si tip borca?

Mislim da sam inače skroman tip te vrlo ponizan kao borac. Pokušavam svojim stilom odavati počast muay thaiu kao vještini te također smatram da sam izuzetno atletičan.

Gdje treniraš i kakve si do sada uspjehe postigao u karijeri?

Treniram u Renzo Gracie Las Vegas timu. Imam preko 50 amaterskih borbi, šest profesionalnih i trenutno sam internacionalni kickboks prvak velter kategorije na regionalnom prvenstvu Las Vegasa.

Kako je došao poziv iz FFC-a? Tko je zapravo bio kontakt i što znaš o samoj promociji?

Moj menadžer Allesandro me spojio s Final Fight Championshipom. O promociji sam čuo samo najbolje stvari, posebno o tome koliko dobro brinu o svojim borcima te također znam kako jako puno evenata organiziraju izvan svoje matične države.

Ovo će ti biti prvak borba izvan SAD-a, pa koliko si uzbuđen oko same priliku i misliš li da bi nastupi u Europi mogli biti neki idući korak u tvojoj karijeri?

Vrlo sam uzbuđen zbog toga jer moja obitelj dolazi iz Europe i volio bih što češće odlaziti tamo, da što bolje upoznam mjesta odakle dolaze. Tako da nemam ništa protiv toga da stvorim neko respektabilno ime na europskoj borilačkoj sceni.

Što znaš o svom protivniku, kojem će ovo također biti debi u promociji?

Uspio sam vidjeti kako je izuzetno snažan i atletičan te to vrlo dobro prezentira. Moram priznati da me podsjeća na moj stil borbe, pa sam siguran da ćemo Andreas i ja fanovi priuštiti jako dobar show u ringu.

Kakav tip borbe inače možemo očekivati od tebe?

Gledati borbe je po meni kao gledati nekome u srce. Moj stand up je mješavina muay thaia i karate i u njemu tražim priliku za sebe te s ponosom predstavljam te vještine. Što se tiče ostalog, mogu reći da sam tip borca koji zagrize štitnik za zube i krene naprijed.

Imaš li još nešto za poručiti fanovima koji će biti u dvorani, ali i pred ekranima?

Prije svega bih se onima koji me prate htio zahvaliti za konstantnu podršku, a FFC-u bih se htio zahvaliti na ovoj sjajnoj prilici da se borim u Ateni. Fanovima bih želio poručiti da glasno podrže sve borce, jer im upravo iz toga crpimo energiju da bi odradili što bolje nastupe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI