Jasmin Bajrović: Preko “neimpresivnog” Bilića do osvete FFC-ovom prvaku

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 18.11.2016 16:52h Autor:

Jasmin Bajrović FFC 18

Jedina borba na FFC 27: Night of Champions priredbi koja neće biti za pojas prvaka jest ona između Jasmina Bajrovića i Ivana Bilića u kickboxing dijelu programa. Umjesto zlata, Bajrović iz Zagreb Muaythaija 17. prosinca u Areni Zagreb će imati priliku da preko Puležanina osigura veliki revanš i borbu za naslov s FFC-ovim velter prvakom Eyevanom Danenbergom.

“Iskreno, bio sam ugodno iznenađen pozivnicom na ovako veliki event. Nastupit će najbolji FFC-ovi borci i zato ću dati sve od sebe i pripremiti se što bolje tako da se domaćoj publici u Areni pokažem u najboljem svijetlu.”

2016. je za Bajrovića bila jako naporna. Novi FFC nastup ujedno će biti i njegov osmi ovogodišnji nastup. “Noć šampiona” dodatni je motiv za svakog borca na popisu borbi.

“Ove godine sam nastupao svaka tri tjedna i dobra je stvar što sam se uspio malo odmoriti od mečeva. Zato sada imam snage i u ove pripreme sam ušao jako žestoko. Motiviran sam činjenicom da će mi velika pobjeda najvjerojatnije osigurati borbu za naslov.”

Prije borbe za naslov Bajrović mora proći kroz Ivana Bilića. Talentirani borac iz pulskog Trojana oduševio je svojim posljednjim FFC nastupom u Linzu gdje je u prvoj rundi upisao impresivni nokaut nad Kristijanom Franjićem. Ipak, Bajrović nije među impresioniranima…

“Poštujem ga kao borca, dolazi iz Zelgove škole. Ali ja respektiram svakog borca s kojim ulazim u ring. Svaki protivnik je legitimna prijetnja, a na meni je da se dobro pripremim i dokažem da sam bolji. Gledao sam event iz Linza, kao i svaki FFC. Dobro je odradio meč, nokautirao je protivnika, ali ne mogu reći da sam bio impresioniran jer mislim da mogu pobijediti svakog borca u ovoj kategoriji. Vidim neke rupe koje planiram iskoristiti, ali to ostaviti za ring.”

Iste večeri kad je Bilić došao do nokauta FFC je okrunio svog prvog prvaka velter kategorije, Eyevana Danenberga. Bajrović se Gloryjevim borcem obračunao prošle godine na FFC 18 priredbi u Ljubljani. Meč je išao u dodatnu, za Bajrovića kobnu rundu i zato zagrebački borac želi osvetu.

“Moram priznati da je Dannenberg odličan borac, jedan od najjačih u svijetu u ovoj kategoriji. Već sam odradio jedan meč s njim. Išli smo u dodatnu rundu gdje me uspio zaustaviti udaracem u jetru i iskreno, volio bih dobiti priliku ponovno se obračunati s njim, ne samo zbog titule već i zbog revanša. Osveta je uvijek slatka.”

Osveta će morati pričekati, no Arena Zagrebe neće. Zato vas Bajrović sve zove da ga dođete podržati u ovom za njega veoma važnom meču.

“Ovom prilikom bih pozvao sve svoje obožavatelje, obitelj i prijatelje, da dođu 17. prosinca u Arenu Zagreb, pruže mi podršku i uživaju u sjajnom šou kojeg ću prirediti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI