FFC 27: Prvak Darko Stošić u revanšu Diona Staringa planira završiti (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 28.11.2016 16:40h Autor:

Darko Stošić/ Photo: Igor Mićić

Prije manje od dva mjeseca Darko Stošić se u Linzu okrunio naslovom FFC-ovog prvaka teške kategorije. Sljedeća misija mladog MMA talenta iz Srbije jest obraniti pojas 17. prosinca na FFC 27: Night of Champions priredbi u Areni Zagreb i to protiv bivšeg prvaka kojem je naslov i oduzeo, Diona Staringa. Stošić je nizozemskog veterana detronizirao većinskom odlukom sudaca s kojom se Staring nije složi. Promocija je dogovorila revanš čime je Stošić dobio priliku da još uvjerljivijim nastupom potvrdi da je uistinu najbolji teškaš na FFC-ovom rosteru.

“Sigurno ga boli to što sam dosta mlađi od njega. On je ovaj pojas uzeo s 38 godina, a ja s 24”, rekao je Stošić na otovorenom treningu koji je Final Fight Championship organizirao u prostorima zagrebačkog American Top Teama.

Kako ovog puta ne bi bilo zabune oko pobjednika Stošić se nada da će u ravanšu uspjeti doći do prekida i tako zauvijek ušutkati Staringa.

“Neću mu dozvoliti da na mene vrši pritisak kao u prvom meču i u prvoj borbi uopće nisam primjetio da se toliko krećem unazad. On mi nije nanosio štetu, dominirao sam cijelo vrijeme, ali sada planiram držati sredinu ringa. On mene ne može nokautirati, jedino što ima su kondicija i iskustvo.”

Stošić se za ovu borbu priprema i kod Mirka “Cro Coip” Filipovića koji ga je osobno pozvao da trenira s njim u Zagrebu.

“Mirko me pozvao da treniramo, što me jako ugodno iznenadilo. Tu sam već tjedan i pol dana i bit ću još dva, tri tjedna. Cijela ekipa u dvorani je super prema meni, atmosfera je super, spariramo, družimo se. Jedno lijepo prijateljstvo i odlične pripreme.”

Cijeli intervju s FFC-ovim prvakom pogledajte u priloženom videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI