FFC 27: Ivica Trušček- Soldić je baš simpatičan dečko, al bum ga ritnul u glavu najjače kaj mogu (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 16:53h Autor:

Ivica Trušček/ Photo: Igor Mićić

Ivica Trušček će godinu zatvoriti borbom za titulu Final Fight Championshipa. Najaktivniji hrvatski borac 17. prosinca će na FFC 27: Night of Champions priredbi rukavice ukrstiti s mladim talentom Robertom Soldićem u borbi za upražnjenu titulu u velter kategoriji. “Terror” je prošle godine u zagrebačkoj Ciboni već mogao biti okrunjen FFC-ovim naslovom kada je nokautirao tadašnjeg prvaka lake kategorije Viktora Halmija, međutim, problemi sa skidanjem kila uoči meča uskratili su mu pojas. Godinu dana kasnije Trušček će u kategoriji iznad pokušati ponoviti rezultat u ringu i oduševiti domaće fanove još jednim sjajnim nokautom.

Soldić mu je poput prijatelja

“Baš je simpatičan dečko. Otkad sam ga prvi put vidio uvijek se porazgovaramo, a to nije slučaj sa svim borcima. Ja nisam s nikim u svađi i zato ako mi netko ne paše ne družim se s njim. Ali Soldić je jedan od onih s kojima sam imao malo veću vezu i više puta smo pričali. Poput prijatelja smo, iako nikad nismo trenirali skupa. Ali sada ćemo sve to morati malo zaboraviti i pokušati si otkinuti glave.”

Hoće li mu to smetati u borbi?

“Možda, ali minimalno. Ja ga budem ritnul u glavu najjače kaj mogu.”

Iskusvo je ključ

“Mlad je i neiskusan, nema toliko znanja koliko ja. Brži je i jači, ali ima samo jednu rupu u odnosu na mene, a to je znanje i sposobnost da se prilagodi tokom meča i razmišlja pod paljbom i pritiskom. To ne može nikako nadoknaditi. On ima deset borbi, ja imam šesdeset borbi. Neke stvari se ne mogu kupiti, niti dobiti u dvorani. Za neke stvari baš moraš biti u kavezu da bi ih zaradio.”

Cijeli intervju s Truščekom pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI