Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC 5: Mečevi na svjetskoj razini i izvrsna osječka publika! | Fight Site

FFC 5: Mečevi na svjetskoj razini i izvrsna osječka publika!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 25.05.2013 01:26h Autor:

Press konferencija (I.Kaurloto / Fight Channel)

Završena je još jedna FFC priredba, koja je i ovoga puta ljubiteljima borilačkih sportova donijela izvrsne mečeve i vrhunsku produkciju. Osijek je ovom priredbom pokazao i dokazao da zna prepoznati kvalitetnu priredbu, a osječka publika je bezrezervno podržavala sve borce i na taj način priredbu zaokružila u izvanrednu borilačku priču.

"Moram reći da me Osijek oduševio! Ovdje sam proveo neke jako sretne dane svoga života i znao sam, i kad su drugi sumnjali, da me Osijek i osječka publika neće razočarati. Nekoliko mečeva je zaista bilo na svjetskoj razini, meč Ante Delije me definitivno oduševio. Iako većina nije čula za Antinog protivnika, radi se o jednom od najperspektivnijih mladih boraca u Europi. To što ga je Ante tako lako završio samo govori o kvaliteti Ante Delije.
Osim Ante, treba istaći i Igora Mihaljevića koji je također imao težak meč. Radi se o jednom od najiskusnijih naših boraca. Na kraju, poput šlaga, Riccov meč je bio prava poslastica za ljubitelje ovoga sporta. Ricco je na početku pustio dominaciju, a onda je kao stari lisac iskoristio situaciju u svoju korist i protivnik ubrzo nakon toga nije znao ni što se događa", rekao je Orsat Zovko, vlasnik FFC promocije na press konferenciji nakon priredbe.

"Čast mi je boriti se uz ovakve borce i u ovako izvrsnim uvjetima. Sve je izvrsno, od suboraca, osoblja, produkcije… Ovo je bila moja 70. borba, ali unatoč nervozi, sve je bilo izvrsno", rekao je Ricco Rodriguez koji je istakao kako bi se volio boriti protiv Denisa Stojnića u nekom od narednih mečeva. Također, Ricco je dodao kako je sada u izvrsnoj formi i kako bi želio revanš protiv Ante Delije.

"Svaka čast na produkciji i publici. Tijekom karijere sam se tukao s najvećim borcima poput Sponga i na velikim priredbama, ali s ovime se ništa ne može usporediti. Sve je na najvišem nivou. Imao sam težak meč, protivnik je bio na distanci i teško je bilo", komentirao je Igor Mihaljević svoj nastup.

"Protivnik je bio dosta čvrst. Iako je teži od mene 15 kilograma, ja sam bio spreman kao nikad i nije imao šanse", komentirao je Ante Delija koji je dodao kako je spreman za novi meč protiv Ricca Rodrigueza.

"Dižemo se iz priredbe u priredbu. Poreč 14. lipnja ima izvrstan card: glavna borba večeri je Igor Jurković protiv Dževada Poturka, a imamo i još neka velika imena za taj event", rekao je Orsat Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI