Fabjan: Publika me krivo shvatila nakon borbe, ali sad se radujem meču protiv Zoraja

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 15.06.2013 08:35h Autor:

Fabjan VS Bilić

FFC 6 u Poreču u petak navečer obilovao je sjajnim mečevima, a među najatraktivnije borbe definitivno spada okršaj Mirana Fabjana i Ivana Bilića.

Slovenski borac uzeo je pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom nakon što je najprije pokušao stići do slavlja nokautom, ali to ipak nije uspio.

"Zadovoljan sam prvom rundom. Dobro sam se zatvarao i držao sam se dogovorene taktike. U jednom navratu sam ga nokautirao koljenom u jetru, ali sudac u ringu je procijenio kako se radilo o udarcu u međunožje pa mu je dao minutu da se oporavi i nastavi borbu. Nakon što sam shvatio da nemam ipak dovoljno snage za nokaut, nisam se više držao taktike i uživao sam u meču. Prošlo je Biliću par udaraca koji nisu smjeli, ali nijednom nisam bio u većoj opasnosti", rekao je Miran.

Nakon borbe Miran se na mikrofon i zaderao "je l' se tako radi meč", što je publika popratila zvižducima.

"Mislim da su me ipak malo krivo shvatili u tom trenutku. Ja sam ih samo htio dignuti pitanjem jesu li zadovoljni borbom. Izviždali su me, ali nema veze."

"FFC je sjajna organizacija na najvišoj razini i s veseljem čekam novi event u Sarajevu, a nadam se da će uskoro biti dogovorena i borba protiv Emila Zoraja", rekao je Fabjan u razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI