Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ozljeđeni Zelg protiv Schlemenka: Ranjena zvijer je najopasnija! | Fight Site

Ozljeđeni Zelg protiv Schlemenka: Ranjena zvijer je najopasnija!

intervjui 09.09.2011 12:34h Autor:

Zelg Galešić (Facebook)

Rijetko tko je je znao informaciju o prilično teškoj ozljedi Zelga Galešića koju je pretrpio još i prije početka priprema za dvoboj protiv Aleksandra Schlemenka.

No, Benkei si ovaj put nije mogao priuštiti otkazivanje dvoboja. Previše je pehova bilo u posljednjih nekoliko godina u karijeri hrvatskog borca da bi mogao otkazati ugovor s Bellatorom.

Galešić je odlučio stisnuti zube i krenuti u pripreme s puknutim mišićem noge na koju se jedva mogao osloniti. Situacija je danas kudikamo bolja i Zelg s puno više optimizma gleda prema nastupu za otprilike tjedan dana.

U ekskluzivnom razgovoru iz Londona gdje odrađuje završne pripreme u svojim “London Shootfightersima”, hrvatski borac najavljuje lov na Bellatorov pojas Grand Prix pobjednika.

Ostalo je kratko do meča u SAD-u, koliko si zadovoljan pripremama?

“Pa mogu reći da sam i više nego zadovoljan. Radi ozljede koju sam zadobio prije 6 tjedana bio sam malo nesiguran kako će sve ovi treninzi ići, ali sad sam vise nego zadovoljan.”

Je li se nešto promijenilo u London Shootfightersima u odnosu na prošle odlaske tamo? S kim si posebno radio?

“Svaki put kad dođem ovdje naučim jako puno toga u svim segmentima borbe. Svakodnevni sparinzi s velikim imenima ovog sporta su jako motivirajući. Sparinzi se rade punom snagom, ali s većom opremom i zaštitom. No, to ne umanjuje samodokazivanje koje je usađeno u sve nas, pa s većinom bude jako žestoko.”

Koliko si u međuvremenu proučavao Schlemenka? Jesi li saznao nešto što nisi znao?

“Gledao sam nekoliko zadnjih borba i mislim da sam odradio dobre pripreme za njega.”

On se nedavno još jednom borio i slavio je impresivnim nokautom?

“To je njegov stil. Više bi me zaintrigiralo da je rušio protivnika ili da je napravio nešto što prije nismo često viđali.”

Taktika za Schlemenka?

“Pun gas pa što bude. Ne mogu lagati jer  znate kakav sam.”

Kada putuješ u SAD?

“U srijedu putujem nakon čega ide najgori dio, a to je skidanje kilograma.”

Tko će ti biti u kutu?

“Treneri iz London Shootfightersa.”

Kakva je sada situacija s ozljedom?

“Kao što se sada već zna; u meč ću ući ozlijeđen, ali kako kažu: ranjena zvijer je najopasnija! Zahvalio bih se MVP Nutritionu i Polleo Sportu i pozivam sve iz Istre da dođu u naš sportski centar InCage”, zaključuje hrvatski borac.

Dvoboj Schlemenko vs. Galešić je zakazan za 17. rujna, odnosno Bellatorov 50. event, a dio je Grand Prixa srednje kategorije koji ćemo pratiti do kraja godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI